Follow

Life Update ♥

 
Hösten är här och jag älskar det! Den krispiga luften och kylan bjuder verkligen in till många skogspromenader och hemmamys. Visst är det härligt!? Det är mycket som händer nu i höst kan jag lova och jag tänkte ge er en liten så kallad life update i detta inlägget, så häng med!
 
(null)
 
♥ VARDAG: Här har det inte hänt särskilt mycket, haha! Tiden går mestadels åt till att jobba, träna och äta 😂 Nä men vi har försökt koppla av och hänga med familj och vänner så mycket som möjligt. Jag har fyllt år också, haft ett mysigt kalas med familjen och blivit uppvaktad med fina blommor av min älskling. 

(null)
(null)
(null)
(null)
 
♥ JOBB: Sen vi hördes här på bloggen sist har jag kommit igång ordentligt på jobbet på Energi Träningscenter. Jag har sedan i augusti fått en fast tjänst på 80% och det känns så jäkla bra. Har bara jobbat som timanställd på alla andra jobb jag haft så att få det förtroendet på Energi är så roligt! Det är fullt upp från morgon till kväll med PT kunder, Weight Trainer coaching och möten, och dagarna på jobbet är intensiva men så otroligt givande och utvecklande!
 
I veckan hade jag premiärpasset DANSMIX och DANSMIX-senior och jösses vilket lyckorus det ger! Glada medlemmar och peppmusik, kan inte bli bättre. Vi bygger också ut på anläggningen och kommer göra en ny HIIT-yta som blir så häftig, ska bli spännande att se det färdiga resultatet! Vi har också varit på studentmässan i Skövde och på ett friskvårdsevent i förra veckan. Ingen dag är den andra lik! 
 
Jobbar även på ett sidoprojekt som faktiskt inte har med träning att göra haha, jag och min business partner och vän ska i slutet av veckan släppa en rolig nyhet!! Ahh sååå taggad!!!
 
(null)
(null)
(null)
 
♥ TRÄNING: Träningen rullar på men motivationen har svackat lite till och från, antar att det kommer av att jag jobbar med att träna andra hela tiden och lägger mycket energi i att planera pass osv till mina kunder. Sen är liksom motivationen till att skriva egna pass och träna själv lite dålig, haha. Men jag kämpar på! När motivationen är lite låg går jag alltid tillbaka till att göra saker jag tycker är roligt. Då får man alltid till ett bra pass iallafall! 
 
Idag har jag en ledig förmiddag innan jobbet så jag ska gå upp till hemmaboxen och köra en WOD. Det blir en mix av flås, styrka och gymnastik. Så kul! Sen blir det även en promenad med vovven i det fina vädret, det är typ 20 grader, haha! Får passa på innan jag ska vara inne resten av eftermiddagen. 
 
Ha en fin dag! 
Stor kram.
0 kommentarer
Hälsa