Follow

Välkommen Maj & Life Update

 
Nu är det minsann vår på riktigt! Naturen har fått nytt liv och solen kikar fram mer ofta, och jag njuter av varje fin vårdag där jag kan tillbringa en stund utomhus! Det är inte bara blommor som fått ny energi, utan även jag 😉 Iallafall vad det gäller aktiviteten runt bloggen. För varje dag som går som man inte bloggar blir det svårare och svårare att få tillbaka motivationen. Jag menar, jag älskar att blogga, det gör jag! Tycker det är skitkul! Men det är ju så jäkla mycket annat också! HUR SOM, jag gör ett nytt försök! Och jag låter våren påverka mig positivt och jag tar vara på den kicken jag får av vädret och allt man kan hitta på ute nu! Jag ser möjligheterna, och det är en härlig känsla 💗 
 
Så vad händer i Vickans liv just nu? En hel del skulle jag säga, här kommer en liten update.
 
JOBB:
Här händer det grejer kan jag lova! Jobbar på Energi Träningscenter på vardagarna, och varannan helg. Så jag spenderar större delen av min vakna tid där, haha. Jag älskar mitt jobb som det är nu, jag har ett gäng PT kunder som jag jobbar med varje vecka, jag har hand om en egen 10 personers grupp Weight Trainer kunder som jag tränar, coachar och håller föreläsningar för under 3 månaders tid, jag har gruppträningar, en Kettlebellkurs, och receptionen då och då. Variationen är helt underbar! Och kollegorna är guld! Med mitt egna företag ACTIVEVIC ska jag snart börja med Bootcamps igen och jag är så taggad. Ska bli skitkul att samla ihop ett gäng här i trakten och träna utomhus. Sen har jag några PT kunder jag jobbar med här hemma också. Så jag har fullt upp med andra ord!
 
 
TRÄNING:
Träningen går hur bra som helst just nu efter en liten dipp i motivationen och föryldning på det. I'm back in the game, så att säga! Har tränat mycket med min familj och Joakim det senaste i vår kära hemmabox och har fått till riktigt svettiga och utmanande crossfit wodar. Är så glad att vi har samma intresse för träningen så vi kan peppa varandra. Det är precis vad jag behöver just nu! Jag fokuserar inte på något särskilt i träningen utan försöker variera mig så mycket som möjligt. Teknik, ren styrka, flås och gymnastik i en härlig mix. Jag har dessutom tagit upp löpträningen igen och jag dansar numera Hiphop en gång i veckan! 
 
VARDAG:
Jag och min älskade Joakim startade för ett par veckor sedan "mission apartment makeover", vi drog till Ikea, shoppade loss och gjorde om både hall och kök. Ett nytt bord, stolar, tavlor, växter och dekorationer till köket gjorde det så fräscht och modernt, helt i vår stil. Och en ny hallmöbel samt en vägglampa gjorde att det blev en helt ny känsla där. Vi är så nöjda! Fortsättningsvis vill vi tapetsera om vardagsrummet och hallen samt lägga nytt golv och byta ut våra fönster som drar in 😅 Detta kommer givetvis uppta en del tid, men det är ett roligt projekt att göra tillsammans. 

 
Annars då? I morgon ska jag på bröllop, en kollega gifter sig och det ska bli så härligt att se deras vigsel! Den lyckan! Ska bli kul att klä upp sig lite också, för en gångs skull haha. Jag ska också passa på att vara ute i helgen nu när det(förhoppningsvis!!) ska bli kanonfint och kanske ta en cykeltur med brorsan till stället nedan igen. Så vackert att bara sitta där och njuta av en iskall Nocco! Just nu ska jag och J äta hemmagjorda burgare och kolla på Let's Dance! Happy friday! 
 
 
SAKER JAG SER FRAM EMOT I VÅR & SOMMAR: 
  • En helg i Malmö i slutet av maj med min älskling och hans teammate, de ska tävla i crossfit och jag följer givetvis med som väskbärare och allt i allo (med andra ord, hålla-koll-på-alla-heattider-och-allt-annat-typ), haha. Vi bor precis bredvid köpcentrat Emporia så det blir godaste kaffet på Jo&the Juice och shopping. 

  • Semester och utomlandsresa på ännu obestämd ort. Vi tänkte fira vår 2 års-dag utomlands! ❤️ Kanske Mallorca, Kroatien, Grekland eller nånstans vid den spanska solkusten. Drömmen vore ju Mauritius eller Maldiverna, mend det få förbli en dröm ett tag till. Några semesterparadis-tips i Europa?

     
  • Jag ser också fram emot en resa till fjällen med familjen för att cykla mountainbike, hajka och bo i stuga. SÅ MYYYS! 

  • Och självklart, alla mysiga sommarkvällar med allt vad det innebär! Det är inte långt kvar nu...ÅH!
 
Det var dagens stora blogg-update, hörs senare fina ni! 

0 kommentarer
Hälsa