Follow

Beauty tips: Maria Åkerberg

(null)

(null)

(null)

Godmorgon solstrålar! ❤️ Hur mår ni idag? Vaknade upp av att solen sken och älskling som pussade mej hejdå innan han skulle till jobbet. Då kan man inte bli annat än glad! Idag ska jag också jobba men börjar lite senare så har haft en lugn morgon, ätit en gofrulle, kollat på Youtube och ska ta en promenad innan jag beger mot Energi. 

Tänkte också passa på att tipsa er om två nya hudvårds-favoriter från Maria Åkerberg! På jobbet så säljer vi dessa produkter och jag har verkligen fått upp ögonen naturliga och välgörande hud och hårdvårds produkter. Jag har under några månaders tid använt en Bodyloation från just M.Å som doftar magiskt av apelsin och kardemumma. Den gör en så len och passar perfekt för torr hy! 
Både jag och Joakim testade den nya Papaya peelingen igår och wow vilken skillnad det blev på bara en användning, alla orenheter som bortblåsta! Plus att man fick babylen hud! Därefter använde jag ansiktskrämen och huden kändes så fräsch efteråt. Ett stort tips till er som vill ha naturlig hudvård utan massa konstigheter och parfymer. 💗 

0 kommentarer
Hälsa