Follow

Glad Påsk ♡

(null)

(null)

(null)

Hej kära vänner och GLAD PÅSK! Idag firar jag och älskling med svärföräldrarna och vi har det så mysigt! ♡ Kändes lite extra kul i förmiddags när man fick göra sig lite fin och fixa håret och lite mer smink än vanligt! De senaste veckorna har jag bott i träningskläder...haha.

Idag blev det morgonträning, påsklunch, boule turnering med grannarna (som jag och Joakim vann!! wihoo) och nu blir det snart hemmagjord pizza och bubbel! 

Hoppas ni alla har en jättefin dag! Kramar. 

0 kommentarer

Nike Metcon

(null)

(null)

(null)

Alltså huuuur snygga är inte dessa skor??? Är helt kääär haha!! Beställde bland annat dessa Nike Metcon 3 från Sportamore när det var rea! Hämtade ut paketet innan jobbet och invigde skorna lite senare idag när jag tränade med brorsan i hemmaboxen! De satt som en smäck hela träningspasset och de fick känna på både burpees och wallballs. Kan vara de skönaste träningsskorna jag haft faktiskt. Älskar färgkombon att det är en glitterlogga också. Helt min stil 😉

I morgon ska jag upp tidigt för en lördag på jobbet, är så mentalt slut efter denna veckan men som tur är slutar jag vid 13, så får slappa ordentligt resten av dagen sen! Jag och Joakim har planerat en datenight på restaurang, ska bli så mysigt att umgås en hel eftermiddag bara han och jag! 

Nu måste jag verkligen sova, kram på er och natti natti! 💗
0 kommentarer

Licensierad Weight Trainer!!

(null)
(null)
(null)

Hej vänner! ♥️ Nu är jag på väg hem efter 4 intensiva utbildningsdagar i Västerås på Factor Functional Gym! Bilderna ovan får sammanfatta dessa dagar. Det har minst sagt varit full rulle från morgon till kväll med information om konceptet Weight Trainer. Det är kortfattat ett viktminskningsprogram där människor genom mental träning och coachning, får hjälp att hitta en balans mellan träning, kost och verktyg för att kunna bibehålla en hälsosam livsstil och goda rutiner. Man träffas i PT smallgroups och jag som tränare håller i coachträffar med olika teman varje gång, och under veckorna träffar man gruppen för träning, under en period på antingen 1 eller 3 månader. Det är verkligen ett jättebra sätt för människor som behöver gå ner i vikt och komma igång, men inte vet hur man ska gå tillväga. Genom Weight Trainer  får de alla verktyg de behöver! 

Under dessa dagar har vi som personliga tränare fått gå igenom en mängd information om hur mycket vi kan påverka oss själva och andra genom att ha en positiv sinnesstämning, genom mental träning och målfokusering, hur man skiljer på mål och resultat och hur man kan coacha och ställa frågor för att få kunden att utvecklas, hur man förenklar, ger feedback, påvekar med kroppsspråk, och så vidare! Det finns så otroligt mycket här som jag lärt mig och som jag verkligen kommer ta med mig när jag kommer starta igång med mina egna Weight Trainer grupper om någon månad! Ser så mycket fram emot det ska ni veta! 

Efter en utmanande licensuppgift åker jag nu hem med en licens i handen och det känns så galet bra, och jösses vad mycket jag lärt mig! Mental träning, coachning, kost, träning och om alla bitar som hör programmet till. Jag känner mig jättetacksam över att jag genom mitt jobb fått möjligheten att genomföra den här utbildningen för att kunna utvecklas ännu mer i mitt yrke!  

(null)

Vi fick dessutom bo på hotell och äta hotellfrulle hela 3 morgnar! Vilken start på dagen!

(null)

Med utbildning 8.30-17.00 både måndag, tisdag och onsdag va det skönt att svettas lite på Factor! 
Även om huvudet inte var med så ville kroppen ha rörelse. 

(null)

(null)

Här står vi, med licensen i handen! Vilken känsla! 

Nu längtar jag verkligen hem till min älskade sambo som hämtar mej på stationen. Det snöar så...ja det är snökaos på tågrälsen. Så får se när vi kommer fram, haha! Hur som helst. Jag är fylld med inspiration och pepp, en fantastisk känsla! 

0 kommentarer
Hälsa