Follow

Energifyllda dagar

 
Hallå där allihopa! De två senaste veckorna har gått i ett kan man säga!! Fattar inte att det är första JUNI idag!! Ahh känns så galet. Det har stått en hel del jobb på agendan och jag älskar det, har så himla roligt på jobbet och alla möten med PT kunder och medlemmar ger mig så mycket energi! Igår va t.ex. jag och Åsa iväg och filmade på militärhinerbanan inför vår kommande Outdoor Bootcamp, in och kika på www.merenergi.se eller @energi_skovde på instagram för att veta mer! Himla kul ska det bli! Det är massa spännade på gång och jag ser fram emot det! 
 
Förutom jobb så har jag försökt att njuta av solen så mycket som möjligt! Vilket fantastiskt väder vi har! Men man kan ju inte undgå att tänka, när vänder det!?!? haha. Men jag hoppas att det fortsätter såhär! Jag fick mig iallafall premiärdoppet igår. Såå härligt. 
 
 
En annan grej som jag inte hunnit berätta här på bloggen är att vi (jag och Joakim, samt hans teammate och hans tjej) var i Malmö i helgen!! Jocke och Erik skulle tävla på Kronan Throwdown! Så i fredags tog vi vårt pick och pack och bilade ner till skåneland och stannade hela helgen. Det var så kul att se dom tävla, för bra gick det också! De slutade på 14e plats av 57 lag efter två inteniva dagar med tävlingar. Både fredagen och lördagen käkade vi burgare på Jensens Böfhus, ett givet val helt klart. 
 
 
Nu har jag två lediga dagar innan nästa vecko-jobbrace börjar! Passar på att hänga lite hemma hos mor och far, träna i hemmaboxen och ta ett och annat dopp i poolen! I morgon ska jag och mamma en sväng till stan och kika lite, behöver införskaffa mig några nya träningshorts, en parfym och nya anteckningsblock!
 
Hoppas ni får en fantastisk helg!
Glad FREDAG & glad första JUNI!
 
 
1 kommentar
emma

oj så god maten såg ut att vara

Svar: De va den också!! 😍 sötpotatispommesen var helt perfekta!
Victoria Östman

Hälsa