Follow

Kvällswoden

(null)
(null)
 
Godkväll vänner! ♡ Hur mår ni idag? 
 
Jag och min fästman(känns fortfarande lika galet att skriva det, hihi!!) körde ett träningspass nu på kvällen för att fira vår förlovning med en special WOD! Vi kallar den "Engaged!" och är en 18 min amrap, 7 olika övningar och 19 reps på varje, utförs då givetvis i ett team om 2, en jobbar, en vilar hela tiden och man delar på antal repititioner. Vi körde som så att Joakim gjorde 10 reps och jag 9 på varje övning. Nedan på tavlan ser ni alla övningar! Så roligt pass! Och med en särskild betydelse för oss, vårt förlovningsdatum. 18-07-19 
 
(null)
(null)
 
Efter passet påbörjade jag vår "klottervägg" där vi tänkt fylla väggen med olika WODar. Kommer nog bli skitcoolt när det börjar bli fullt på väggen. Detta var det jag gjorde ikväll! Himla nöjd faktiskt. 
 
(null)
 
Är det någon dag man inte har någon fantasi är det ju bara att titta på väggen och välja något pass! 😍
 

Nu har vi precis fyllt på energidepåerna och käkat en riktig gomiddag - nämligen tacos + avokadomackor (grovt rostat bröd, avokado, flingsalt, rökt kalkon, gurka och tomat), det är så himla gott!! Perfekt uppladdning inför morondagens resa till Isaberg för att cykla massa mountainbike och annat skoj. Mer om det i ett inlägg som kommer upp i morgon bitti! 
 
Ha en fin kväll allihopa! 
0 kommentarer
Hälsa