Follow

En fredag vid bryggan & nytt till hemmet

 
❤️ ❤️ ❤️

 
Godförmiddag! ❤️ Gårdagen bjöd på riktiga sommarkänslor! Bilden ovan är härifrån, och det var exakt såhär det såg ut i Karlsborg igårkväll. Älskar att ha vattnet så nära! Så otroligt vakert, massa glada människor, sommarväder, livemusik och allsång. Grymma Chris Cläfford var där och sjöng bl.a.! Vi hängde hos vänner, drack  bubbel och åt choklad och senare på kvällen rörde vi oss ner mot kanalen och satte oss på den nya uteserveringen Bakfickan Bar & Bistro och myste! Sen blev det dans till liveband! Jag och Joakim buggade loss! En fantastisk kväll med fina vänner!
 
Idag blev det en välbehövlig sovmorgon, har åkt på en förkyldning sen några dagar tillbaka men det har stannat vid lite halsont och snuva, idag hostar jag dock lite mer och känner mej inte helt på topp. Men jag har ätit massa bär, grönt, rotfrukter och andra nyttigheter hela dagen för att pigga upp kroppen. Jag och J var också iväg till blomsterhandlen här på förmiddagen och fixade iordning vår kruka som stått i vardagsrummet och sett SÅ tråkig ut alldeles för länge! Nedan ser ni resultatet! Köpte också rosor för ett presentkort jag fått av en PT kund, tack!!! <3 Vackra, vackra rosor i rosa och vitt. Att köpa nya blommor till hemmet är så härligt tycker jag. 
 
 
Nu är det snart dags att HEJJAAA PÅ SVERIGEEEE, och vi kommer kika på storbild vid kanalen här i Karlsborg! TAGGA! Har inte varit superinsatt i fotbollen tidigare år, men nu är det faktiskt riktigt kul. 😄 Kom igen nu Sverige!
 
Ha en underbar dag! 
/ Victoria

0 kommentarer
Hälsa