Follow

Alltid nära vattnet

(null)

Såna här fina och soliga dagar vill man alltid ha vatten nära! Igår cyklade vi ner till klipporna för att ta ett dopp i Vänern, sen cyklade vi hem och blev på vägen helt genomsvettiga igen och då fick vi svalka oss i poolen hemma hos mor & far. 

Idag har vi varit ute på en långpromenad med vovven och sen latat oss vid poolen, solen kommer och går hela tiden så det blev nästan kallt mellan varven. Nu verkar det blåsa upp och bli åska... Hur som helst. Skönt ändå att bara ligga och slappa, lyssna på en podd och dricka Nocco. Idag känner jag mig nästintill återställd från förkyldningen, bara att min röst låter som att jag är i målbrottet, haha. 

Kanske blir det någon form av träning senare, lite styrka tänkte jag mig. Är sugen på marklyft, knäböj och magträning. Får börja lugnt iallafall!

(null)
(null)
(null)

I morgon väntar en låååång jobbdag...så jag gör mitt bästa idag för att ladda på bästa sätt. Ska baka en nyttigare variant på kladdkaka att avnjuta med grädde och jordgubbar efter träningen. Mhmm. Tror det kommer bli galet gott! 
Delar givetvis med mig av receptet om det blir lyckat 😉 Vill ni det isåfall? ♥️

Hoppas ni får en fin start på veckan! 
0 kommentarer
Hälsa