Follow

10 bilder

(null)

Gårdagens lunch! Pannkakor, jordgubbar och grädde. Oslagbar kombo! 

(null)

Häromkvällen hade jag och älskling dejtnight och gick till bryggan och provade Karlsborgs nya Bistro & bar. Det blev en ljuvligt god pizza och bubbel!

(null)

En mysig AW med två av mina Weight Trainer kunder som precis kört stenhårt med kost och träning i tre månader. Självklart gick vi ut och firade  med en god middag!  

(null)

GIRLPOWER! Träningen flyter på bättre än någonsin! Allt går lättare med härliga teammates!

(null)

Har ni smakat nya baren från Barebells? Drömgod! Smakar jordgubbsglass! 

(null)

Grillkvällar är det bästa ♥️

(null)

En kväll fick jag feeling och plockade upp papper och pennor för första gången på flera flera år! Detta blev resultatet 🌸 Michael Jackson ♥️

(null)
 
Rosorna blommar för fullt. Sommaren är så vacker!

(null)

Världens bästa är han. 

(null)

10 bilder som sammanfattar mina senaste veckor! SOMMAR, I love you!!!! ♥️ Har verkligen tagit tillvara på varje dag som solen kikat fram och ännu är det bara början på juli! Har jobbat massor men om en vecka tar jag semester och det ska bli otroligt skönt! Även om jag trivs så otroligt bra på Energi och älskar mitt jobb så ska det bli härligt och välbehövligt med ledighet så man kan ladda med massa ny energi inför hösten! 
Vi har inte direkt några större planer inför semestern, ganska skönt ändå. Bara vaaa, liksom. Jo just det, jag och älskling ska åka med min familj till Järvsö och cykla mountainbike i 5 dagar! Bo i stuga och njuta av friluftslivet. Hur mysigt?!? Va länge sen jag gjorde något sådant och jag längtar efter att känna lugnet som skogen ger mig. 

Har fått hem ett par "cykelaccessoarer" från Cykelkraft som jag ska berätta lite mer om i kommande inlägg. Två måste-ha grejer att packa ner inför vår aktiva resa! 

I morgon kör jag sista jobbracet innan jag har fre-mån ledigt! Slutspurt, nu kör vi! 

PS. fick i morse en kommentar om att en skulle sluta läsa min blogg för att jag inte uppdaterat på en månad. Jag va tvungen och gå in på min blogg för att kolla om det var så länge den, och japp det var det. Alltså va?!? har det verkligen gått sååå länge?!?🤣 Jag blir trött på mig själv haha och får ångest över min frånvaro. Jag förstår verkligen att man tröttnar men jag har ingen annan ursäkt än att jag inte prioriterat det. Mitt liv har bestått av jobb, träning och att vara med nära och kära. Varken orken eller motivationen har varit där jag vill. Jag blev faktiskt lite ledsen i morse när jag läste kommentaren, just för jag vill ju så himla gärna hålla min kära Activevic  blogg vid liv som jag byggt upp under dessa år. Tanken slog mig att det kanske är lika bra att lägga ner för gott men nej jag vill inte det. Det finns så mycket minnen nedskrivet här så att ta bort den skulle inte kännas rätt. Så jag uppdaterar så gott jag kan. Bloggen Will Keep On Living! Nu har jag lagt in BLOGGA på mitt schema så jag får in den som den mysiga rutin det faktiskt är. Jag saknar det! Jag kommer länka till bloggen på Instagram också när ett nytt inlägg finns att läsa. 

Där heter jag @victoriaoestman😚💕♥️  
KRAM fina ni, hoppas ni har haft en fin sommar hittills!  


0 kommentarer
Hälsa