Follow

WEEKEND with my girls ♥

 
Hej mina fina! Hoppas ni alla haft en mysig & bra helg! 
 
Jag har sm sagt hängt i Göteborg från fredag till söndag med mina saknade Aussie vänner Josefine och Sara. Så galet att det var typ 1 1/2 år sedan vi sågs senast, men ändå känns det precis som igår när man väl träffas. Jag och Josse tog tåget till Götet på fredag morgon och mötte upp Sara där, sen gick vi på stan, åt en Acaibowl på JOS till lunch, snackade i timmar och umgicks! På kvällen blev det hamburgare och sötpotatispommes innan vi kom hem till Sara och kollade på Talang med var sin proteinglass. På lördagen åt vi gofrulle, åkte och tränade, åt lunch igen på JOS (pokébowl denna gång), gick en till runda på stan och beställde hem hamburgare. Med sötpotatispommes, igen, hahah! Man får ju passa på när man är i en stad som har helt fantastiska burgare 😉 Vi hade en riktigt skön hemmakväll med film och god mat! Helt i vår stil! 
 
Är så fylld med pepp, inspiration och en positiv känsla efter den här helgen! Så himla glad att jag har lyckats träffa så fina vänner på andra sidan jorden! ♥ 
 
Väl hemma igen avslutades helgen med en TEAM WOD i boxen med en annan saknad vän som jag inte träffat på 2 år då hon bott i USA, gud va kul det var att ses igen och dessutom kötta igenom en tuff wod ihop! Kunde inte fått en bättre söndagskväll! 
 
 
Nu har jag suttit framför datorn hela förmiddagen och jobbat med mitt företag. Så skönt att få allt administrativt jobb klart på måndagen så har man resten av veckan till att jobba i gymmet med mina kunder, ha gruppträning, coacha och sånt kul! 
 
 
Önskar er en grym start på veckan!
KRAM/ Vic
0 kommentarer
Hälsa