Follow

Tillbaka

(null)
 
(null)
 
Hej allihopa! ❤️ Jag är tillbaka här på bloggen! Och som jag saknat det, men ni ska veta vad dessa veckor sen vi sågs sist har varit fullspäckade! Ett nytt jobb, massa nytt att komma in i och en ny vardag där jag vill hinna prioritera både mitt egna företag Activevic, samt min älskade sambo, familj och vänner. Livspusslet, ni vet. Jag måste erkänna att det varit lite kämpigt och därför har bloggen inte varit på prio-listan, tyvärr. Nu efter några veckor så har jag hittat lite nya rutiner och vet hur jag på bästa sätt ska lägga upp min vecka. Och det är kul att det hänt lite nya grejer!! Men det tar ju på krafterna, även om jag fått så mycket positiv feeling! 
 
Men jag har velat tillåta mig själv att släppa på sådant som annars stod högt på min priolista, såsom t.ex. uppdatera instagram flitigt, uppdatera bloggen och andra sociala medier, mest för att kunna lägga all min energi på att komma in i det nya jobbet. Det har varit bra för mig, men samtidigt kan jag inte låta bli att bli stressad över det ändå. Hur som helst, så ser jag detta som en nystart på flera plan! 
 
 
Med detta inlägg tänkte jag också berätta lite om vad jag haft för mig den sen senaste veckan i text och bild! Bilderna ovan är från alla-hjärtans-dag då jag och min kärlek tog en sväng till ett favoritställe och gick en promenad i skogen och bland klipporna. Så himla vackert där, trots att det var molningt! 
 
(null)
 
Det blev också ett träningspass på ❤️-dagen, mycket armar och axlar, i kombination med flås! Så kul!
 
(null)
 
Väl på jobbet fortsatte kärleksspridandet och jag fick i uppdrag att gå och dela ut rosor till de som hade tränat! Vi hade också en tävling i samarbete med Nocco! 
 
Resten av veckan väntade mer jobb på Energi Träningscenter och lite träning!
Ungefär det man hinner med på dagarna, haha. 
 
(null)
 
I fredags hade jag första helt lediga dagen på över en vecka, så skönt! Jag började dagen med ett träningspass i crossfitboxen då det vankades "Deck of Cards", senare på kvällen blev det fredagsmys hemma! Outfiten ovan hade jag på kalas för svärmor i lördags. Älskar klänningen från Gina Tricot, det är i det skönaste materialet ever! Varm och gosig, men inte för tjock, liksom. Lite roligt också att min nya älskling aka. iPhone 8+, matchade min outfit, haha. Införskaffade mig den i veckan, då min andra höll på att ge sig efter tre år av gott kamratskap 😜
 
(null)
 
På kalaset blev det underbart god "Flygande Jacob", en gratäng med kyckling, banan, jordnötter och en mild sås på chilisås och grädde(tror jag...?)! Serverat med ris. MHMMM! Till det blev det bubbel och bästa sällskapet.
 
(null)
 
Idag(söndag) var det dags för TEAM WOD! Jag och J hade laddat hela dagen, och som det gick! Och gud vilken träningsvärk jag börjar få nu... Det var en AMRAP på 35 min, som man skulle utföra i par. Först 3 varv var av: 4 burpee boxjumpovers, 5 ground to overhead med hantlar och 6 toes to bar. Sen 200m rodd var. Så många varv som möjligt alltså, i hela 35 minuter. Ja ni förstår, URJOBBIGT! Men rätt så skoj faktiskt. Nu är vi som sagt helt slut i kroppen och har precis käkat hemmagjord pizza och myser i soffan. En bättre söndag, med andra ord. 
 
Nu jäklar är jag taggad på att blogga igen och så redo för kommande vecka!
Bring it on! Hoppas ni haft en kanonhelg fina ni ❤️
 
Kärlek/ Vic 
0 kommentarer
Hälsa