Follow

Laddar för jobbdag!

 
Nu är veckan minst sagt i full gång! Både måndagen & tisdagen har bara swishat förbi i rasande fart! Måndagen var fullspäckad med först träning av PT kunder på gymmet, sen reception, planeringstid och ytterligare PT kunder! Sen hade jag också danspass från 20-21 på kvällen! Landade inte hemma föränn 22, haha! Helt slut! Men ändå, så himla roligt att ha kommit igång ordentligt med jobbet på Energi Träningscenter. Jag trivs som bara den! Idag väntar ännu en lång och intensiv dag! Så nu på förmiddagen har jag bara tagit det lugnt och laddat med gofrukost, foamrollat mina stackars tränngsvärkande muskler(haha!!) och passat på att städa. Skönt att pyssla lite hemma först innan man ska iväg! 
 
Resten av veckan kommer vara ganska lugn på jobbfronten, bara några PT kunder att träna, både med mitt egna företag och på Energi. Längtar till helgen då jag och Joakim har en rolig WOD inbokad på Crossfit Skövde, samt att vi ska hjälpa till att vara domare i Crossfit Open som hålls i boxen på lördagen. Sen ska vi hem till min familj då både pappa och mormor fyller år! Då blir det att fira ordentligt med bubbel och god mat! 
 
Blev en hel del jobbsnack i detta inlägg, haha. Fast det är ju helt klart mycket som händer på den fronten nu. Men hursomhelst, så har ni iallafall fått en liten uppdatering om vad som händer här de närmsta dagarna! Hoppas ni alla mår bra och myser inomhus nu när det är så iiiiiskallt ute! 
 
KRAM/ Vic
 
 
0 kommentarer
Hälsa