Follow

Kontraster

(null)

När det är snökaos ute kollar jag på sommarbilder inne. Standard. Det är så typiskt mig att längta som mest till sommaren när snön yr och det är massor med snö överallt. Fast på ett sätt gillar jag ju snön, det gör det så ljust och fint ute. Och ljus är ju aldrig fel, eller hur?! 

Har haft en lite seg start på dagen, slutade 19.30 på jobbet igår, åkte till dansen och var klar 21.00, sen har jag ca 4 mil att ta mig hemåt och när jag åkt en bit ser jag en jättelång bilkö och får strax reda på att det skett flera olyckor på vägen på grund av ishalka och snö. Det var otäckt så halt det var, men jag försökte vända för att åka en annan väg hem. Fick köra i typ 50km/h hela vägen! Så 22.30 var jag hemma igen, pheeeew!! Gud va trött jag var. Fösta gången jag äter middag klockan elva på kvällen, haha!! 
Så jag var inte världens piggaste när jag vaknade i morse, men nu har jag fått i mig en god frukost(mammas nybakade bröd bl.a.) så nu börjar energin komma tillbaka. Ska gå upp till hemmaboxen alldeles strax och träna lite, innan jag ska iväg till jobbet. Tänkte köra lite styrka bara. Om jag inte blir pigg av det så vet jag inte vad! Man ångrar ju aldrig ett träningspass 😉  

Hoppas ni får en fin dag allihopa! 
Kram på er 💚
1 kommentar
Dixi Wonderland

Känns som att det aldrig kommer sluta snöa :(

Hälsa