Follow

Laddar för jobbdag!

 
Nu är veckan minst sagt i full gång! Både måndagen & tisdagen har bara swishat förbi i rasande fart! Måndagen var fullspäckad med först träning av PT kunder på gymmet, sen reception, planeringstid och ytterligare PT kunder! Sen hade jag också danspass från 20-21 på kvällen! Landade inte hemma föränn 22, haha! Helt slut! Men ändå, så himla roligt att ha kommit igång ordentligt med jobbet på Energi Träningscenter. Jag trivs som bara den! Idag väntar ännu en lång och intensiv dag! Så nu på förmiddagen har jag bara tagit det lugnt och laddat med gofrukost, foamrollat mina stackars tränngsvärkande muskler(haha!!) och passat på att städa. Skönt att pyssla lite hemma först innan man ska iväg! 
 
Resten av veckan kommer vara ganska lugn på jobbfronten, bara några PT kunder att träna, både med mitt egna företag och på Energi. Längtar till helgen då jag och Joakim har en rolig WOD inbokad på Crossfit Skövde, samt att vi ska hjälpa till att vara domare i Crossfit Open som hålls i boxen på lördagen. Sen ska vi hem till min familj då både pappa och mormor fyller år! Då blir det att fira ordentligt med bubbel och god mat! 
 
Blev en hel del jobbsnack i detta inlägg, haha. Fast det är ju helt klart mycket som händer på den fronten nu. Men hursomhelst, så har ni iallafall fått en liten uppdatering om vad som händer här de närmsta dagarna! Hoppas ni alla mår bra och myser inomhus nu när det är så iiiiiskallt ute! 
 
KRAM/ Vic
 
 
0 kommentarer

Deck of Cards

(null)

(null)

Kvällens träningspass blev en familjefavorit - Deck of Cards aka. Kortleken! Alltså jag har alltid, sen jag började med crossfit, ääälskat kortleken! En så himla rolig workout som passar alla, där man kan välja precis vilka övningar man känner för till varje färg, idag hade vi dessa:

Hjärter ♥️: Clean&jerk med en hantel 
Ruter ♦️: Jackknife/ v-ups
Spader ♠️: Thrusters med skivstång 
Klöver ♣️: Snabba burpees med hopp upp på viktplatta
Ess: 14 reps
Joker 🃏: 10 burpees + 10 calorier assbike
Alla klädda kort: 10 reps


För er som inte testat kortleken på detta sättet funkar det såhär: Du eller ni, (helst ni, det är roligare om man är minst två) , ska mata er igenom hela kortleken, inklusive jokrarna. Blanda noga(annars finns risk att alla hjärter, klöver, spader osv...kommer på rad, och de vill ni inte) Så vänder ni upp kort för kort. Blir det tex. hjärter 3, så ska ni göra tre reps av övningen ni valt för hjärter. Blir det ruter ess, så ska ni göra 14 reps i vårt fall jackknife. Ja ni fattar 😉 Sen är det bara att ta sig igenom hela högen! Tillsammans! Glöm inte att vänta in den andra innan du vänder kort, det är teamkänslan man vill åt. Då blir kortleken nått ni vill göra igen😉 Kanske inte direkt efter då...för ni lär iallafall va lite trötta. Hoppas jag. Det var vi idag. 🤣


Har ni testat kortleken? Vad tycker ni om den isåfall? 😍 Om inte, så vet ni vad ni borde testa inom en snar framtid. Hihi.
Kram/Vic
crossfit träningsglädje
0 kommentarer

Spring Feelings by Ideal of Sweden

 
Alltså hur drömmiga är inte detta mobilskal & plånboksfodral!? Är så jäkla nöjd och var precis så fina som de såg ut på hemsidan. Dessa är från Ideal of Sweden och är två av vårnyheterna. Alla som känner mig vet att jag älskar rosa, haha. Så jag kunde inte hålla mig från att beställa matchande skal. Dessutom passar mina nya naglar så fint till, hahaha skrattar nästan åt mig själv när jag skriver detta för det är så ultra giiirly 😂 Jag gillar att matcha, ok? 😂 Den här färgen ger mig verkligen vårkänslor utan dess like, även om jag stod ute och fotade i snön förut...
 
Idag började jag och Joakim dagen med en härlig WOD på Crossfit Skövde. Den va riktigt grisig och jäklar va min kropp är slut nu!! Därför sitter jag i skrivandets stund i soffan framför en Beckfilm och äter nyrullade nyttiga chokladbollar. Mums! Kvällen blir fortsatt lugn och jag njuter för fullt av en ledig fredag!

Ha en underbar fredagskväll!
Och HAPPY WEEKEND
🌸🌷🌸🌷


2 kommentarer
Hälsa