Follow

#EnergiBoost

(null)

Godförmiddag! Hoppas ni mår fint! 
Mycket har hänt sen vi hördes här sist! Mestadels på jobbfronten! Nu är min andra vecka på jobbet, efter en härlig semester, i full gång och jag älskar’t! Det är skönt att vara ledig men det är så kul att vara igång igen. Är så tacksam över att jag hittat ett sånt ställe som Energi Träningscenter där jag trivs så bra! Varje dag lär jag mig nya saker, utvecklas och får hjälpa andra mot en bättre hälsa och glädjefylld träning. 💚 

Idag blev det lite sovmorgon och jag ska bege mig mot gymmet för att köra ett lätt överkroppspass! Lite bänkpress och sånt där kul. Gick på en cardio wod igår i boxen och det känns nu kan man säga, haha. Så lätt träning och lite rörelse blir bra innan jag ska jobba hela eftermiddagen och kvällen. 

Ha en fin torsdag hörrni! 
0 kommentarer

Förlovningsfest 11.08.18

 
Blir helt varm i själen när jag kollar igenom bilderna från vår förlovningsfest vi hade i lördags. En helt fantastisk dag tillsammans med våra nära och kära som kom för att fira med oss. Det blev bubbel, fikabuffé, tipspromenad med frågor om oss, lekar och en middag med godaste pajerna och sallad. Även om det var ösregn nästintill hela dagen så hade vi solsken inne, hihi. Så komiskt egentligen att det varit superväder fram tills i lördags och sen ÖS regn på en dag som vi mer än gärna hade varit utomhus, haha! Men som sagt, det spelade faktiskt ingen roll ☺️ På kvällen överraskade jag Joakim med en video med massa bilder från när vi träffades och fram tills nu, med "vår låt" i bakgrunden. Den väcker så mycket fina minnen! Känner mej så himla tacksam över alla människor i vår omgivning, och jag är så fylld av kärlek! <3
 
 
Jag hade dukat och dekorerat i temat guld, grönt och vitt. Blev så nöjd!
Mamma & farmor stod för fikat! Herrejösses va mycket gott!
 
 
Vi hade en lek med olika påståenden som vi skulle hålla fram antingen en lapp med Joakim eller Victoria på den som påseåendet passade bäst in på. "Vem är gosigast?" "Vem är mest organiserad?" "Vem tog första steget i förållandet?" Vi var inte helt överens alla gånger, haha. 

 
Vi blev överaskade med fina presenter! TACK! <3 

 
Min fästman. Är så kär <3 
 
 
Tusen tack för uppvaktningen alla ni som var med! Kärlek till er. 
 
KRAM/ Victoria 
 
förlovningsfest
2 kommentarer

Dekorationer till vår förlovningsfest

 
Nu har jag och Joakim varit fästman & fästmö i snart en månad och vi vill fira vår förlovning med en liten fest nu på lördag med våra närmsta vänner och familj. Det ska bli såå mysigt att fira tillsammans med dom!! Här är en liten smygkik på fina grejer vi köpt från Myperfectday.se & Festligheter.se som jag kommer dekorera med. Älskar att pyssla med dukningar och göra fint, så det ska bli så kul att sätta tänderna i detta och fixa till det innan våra nära och kära dyker upp. 
 
Resultatet dyker givetvis upp här på bloggen senare i veckan 😘 
 
 
Den här bilden gör mig så lycklig ända in i själen! Du & jag älskling 💗
0 kommentarer
Hälsa