Follow

Vecka 14

 
(null)
 
Hur underbart är det inte när första vårtecknen kommer!? Idag såg jag exmpelvis snödroppar och en(endast en) tussilago, man får vara glad för det lilla! Kämpa våren! Älskar att det är sol och att snön smälter bort mer och mer, helt otroligt hur mycket energi man kan få av solen! Idag har jag jobbat en sväng hemifrån och fått tid till att greja och dona! Om en stund vankas träning vilket ska bli så himla skönt! Behöver det inför veckan som kommer, den blir intensiv! Ungefär såhär kommer den se ut...
 
TISDAG: Börjar morgonen med ett coachpass i boxen, följt av lite fix och trix med mitt egna företag. Träning, lunch och sen blir det att åka mot Energi Träningscenter för mer jobb till 20.30. På Energi har jag några PT kunder inbokade, uppstart av min kettlebell kurs(wihoo!!) och flera möten. Fullspäckat schema med andra ord! 
 
ONSDAG: Blir ett morgonträningspass innan jobb från 12-20.30. Har flera grupper jag ska träna, PT kunder, ännu några fler möten, gymintro och receptionstid. Onsdagarna går alltid i rasande fart! 
 
TORSDAG: Samma upplägg även idag! Jobb på Energi från 12-20.30 och sen hem och däcka i soffan och ta det lugnt med min älskling. 
 
FREDAG: LEDIG! Blir träning, hemmamys och återhämtning. 
 
LÖRDAG: Just nu jobbar jag varannan helg på Energi och nu är det dags igen! En tidig morgon blir det. Och sen lördagswod i boxen. På kvällen vankas det dessutom medlemsfest på Energi Träningscenter!
 
SÖNDAG: Kvällsjobb innan en ledig måndag! 
 
 
 
Vilken vecka hörrni! Pheww. Är ännu inte helt van än vid ett sånt här schema, haha. Jag är verkligen helt slut efter jobbdagarna, men jag har verkligen SÅ roligt på jobbet och jag trivs jättebra!
En dag i taget, nu kör vi! 
0 kommentarer
Hälsa