Follow

Kyliga godbitar, träning & ljuvliga burgare

(null)
 
Hej mina vänner! Hur har eran påskhelg varit?  Hos oss har det varit lugnt och mysigt! Bara umgåtts med familjen, ätit gott och njutit av solen! Igår firade vi även min Joakim som fyllde 29 förra helgen med middag, kladdkaka och annat hembakat fika. Så gott! Jag och Joakim har även hunnit med en hel del träning tillsammans,  vi får passa på när vi båda är lite långlediga. Idag laddar jag för ett nytt jobbrace som börjar imorgon bitti. Känner mig riktigt laddad och utvilad! 
 
Måste föresten tipsa om dessa glassar från Barebells som jag mumsat i mig ett gäng sen de kom ut i butik. Alltså HUR GODA!? Inget tillsat socker och fantstiskt krämiga och goda. Min favorit är utan tvekan strawberry/vanilla! Har ni inte testat ännu? Do it! 😋
 
(null)
 
Och på tal om godsaker...alltså titta bara på burgaren...och sötpotatispommes:en. Dreglar ju bara jag ser det, och det kan nog ha varit godaste pommesen jag ätit någnsin! Denna brakmåltid käka jag och Joakim på O'Learys efter en runda bowling och en spa-dag på hans födelsedag! Satt fint vill jag lova. 
 
(null)
 
Jösses vad mycket matsnack det blev i detta inlägget haha, men mat är liivet! Inte sant!? Hoppas ni ätit mycket gott i helgen och njutit ordentligt. 
 
Hörs senare! Kramar ♡
0 kommentarer
Hälsa