Follow

Wellness vid vattnet

 
Hej vänner! Nu är jag nästan helt frisk efter förkylningen, så himla skönt! Har varit rejält uttråkad efter att bara vara still och inte ha någon ork. Men nu så, nu börjar det återgå till det normala. Idag var jag ute på en uppfriskande och solig cykeltur. Började först att cykla en sväng i skogen för att sen röra mig mot vattnet. När jag cyklade förbi stranden ovan var jag bara tvungen att stanna och ta in denna fantastiska vy! Jag satte mig på en sten, lyssnade på vågorna och njöt av solens varma strålar. Jag tror jag satt där närmare en timme faktiskt. Helt lugnt och stilla, ensam på en strand. Ibland behöver man sån här egentid, där man kan sitta och bara njuta. Och andas. På något sätt känner jag mig lite extra "levande" i såna stunder som denna.
 
Jag vet inte var det är men jag har alltid känt mig som hemma när jag får vara nära naturen, jag mår så bra då. Jag tror att det är lugnet som infinner sig i naturen som gör att min kropp bara slappnar av. Man tänker också klarare och efteråt känner jag mig mer kreativ och energifylld. Håller ni med? 
 
Mitt nya mål för hösten blir att ge mig själv mer tid att vara utomhus. Cykla, gå, vandra, springa, träna, och bara "vara". Det vet jag kommer göra gott för både kropp och själ. Man ska inte underskatta naturens positiva påverkan. Jag vill också på påminna er om att prioritera det som är viktigt för dig själv och ditt välmående. För din skull <3
0 kommentarer
Hälsa