Follow

Mitt egna företag! - ACTIVEVIC

 
Äntligen, ÄNTLIGEN är dagen med stort D här!! Det som jag kommer berätta för er om, som jag hållt hemligt ett tag, är verkligen en stor dröm som går i uppfyllelse! Det här är början på något helt nytt för mig och jag är så lycklig och glad över att jag tagit steget att uppfylla den här drömmen som jag haft så länge!! Med många timmar framför datorn, mycket planering och timmar av förberedelser är det dags att göra det här offentligt! 
 
För vet ni vad!? Jag har startat MITT EGNA FÖRETAG!!!
ACTIVEVIC är inte längre bara ett bloggnamn, utan det är nu mitt JOBB & mitt varumärke! Nu arbetar jag som Personlig Tränare, hälsoinspiratör, PT- Online Coach och kostrådgivare på ACTIVEVIC, och det känns helt fantastiskt! 
 
Det här är så stort för mig! En milstolpe. Med mitt egna företag har jag möjlighet med min erfarenhet och kunskap att nå ut till fler, hjälpa fler och inspirera fler till ett hälsosamt, aktivt och glädjefyllt liv med min coaching! Mitt mål som personlig tränare & coach är att DU ska känna glädje, inspiration, välmående och styrka - inifrån och ut! 
 
 
På min nya webbsida kan ni läsa mer om mig och mitt nystartade företag och de tjänster jag erbjuder! 
 
Jag är så himla redo och laddad för det här!
Nu KÖR vi!
 
 
 
 
ACTIVEVIC Egenföretagare Eget företag Kostrådgivare PT PT online Personlig tränare Personlig tränare Online
0 kommentarer
Hälsa