Follow

Jobbmåndag!

 
Hej på er! Nu stämplar jag ut efter en helddag med massa jobb! Började dagen med PT pass på gymmet innan resten av dagen tillbringats med jobb framför datorn. Fick sån energi efter att ha tränat min klient och jag blir lika imponerad varje gång över framstegen hon gör! Så himla kul! Ser verkligen fram emot fortsättningen! 
 
Nu på eftermiddagen efter lite städning och veckohandling har det blivit mycket planering inför några kommande projekt! Nu när man är egenföretagare så är det en hel del datajobb och marknadsföring som gäller och den biten är väldigt spännnde och utvecklande. Man får testa sig fram och jobba mot sina specifika mål! En av mina projekt som kommer härnäst är min alldeles egna BOOTCAMP som jag kör igång med på måndag. Är otroligt laddad!! 
 
Följer ni min facebooksida kan ni läsa mer där om min Bootcamp, se saker som rör mitt nya företag & såklart bli meddelade om när nya inlägg är uppe på bloggen! Länk: HÄR
 
 
I morgon ska jag och älskling åka till stan, äta lunch och bl.a. inhandla en bluetooth högtalare (till mina utomhuspass) och därefter ska jag både träna och coacha pass på CrossFit Skövde! Också en dag att se fram emot! 
 
Hoppas ni haft en fin dag allihopa!!
KRAM/ Vic
0 kommentarer
Hälsa