Follow

Activevic Personlig Träning

 
Att mitt företag ACTIVEVIC nu är i rullning känns både overkligt och otroligt roligt! Jag får göra det jag älskar och vara min egna chef! Redan på måndag kickar jag igång med två nya klienter som vill ha min hjälp och därefter är det Bootcamps utomhus på g!! Perfekt sätt att kicka igång hösten på! 
 
För många är just hösten en "nystart" efter sommarens ledighet. Man vill hitta tillbaka till rutinerna eller kanske skapa sig nya goda, hälsosamma vanor och få träningen att bli ett mer återkommande inslag i vardagen! Det är aldrig försent att börja, så varför inte börja redan idag!? Är det något du vill förändra i din vardag, är det något du skulle vilja bli bättre på just för att Du ska må så bra som möjligt? Gör en lista på några saker som du skulle kunna förändra för att din vardag ska bli just så som du vill! Vill du, så kan du! 
 
Ibland kan just denna förändring som man så gärna vill göra, ändå vara svår att göra på egen hand! Man kan behöva hjälp och stöttning på vägen mot sina mål! Vägen dit är inte alltid spikrak, så när det kan kännas jobbigt är det skönt att ha någon som backar upp och får en att kämpa på! Jag som personlig tränare och coach vill och kan hjälpa just Dig med detta! Det är mitt jobb och något jag älskar att göra! 
 
Jag jobbar inte bara med träning och coaching, utan tar också emot PT Online kunder, där jag hjälper, stöttar och guidar dig via nätet. Du får ett individuellt kost och träningsschema, och vi följer upp utvecklingen regelbundet för att se till att du når dina mål! 
 
 
Har du något du skulle vilja förändra, men inte riktigt vet hur?
Tveka då inte att ta kontakt med mig!
Du når mig när som helst via min mail info@activevic.se eller kika in på min hemsida om du vill läsa mer. 
 
www.activevic.se
 
 
 
0 kommentarer
Hälsa