Follow

22 år idag! ♥

 
Happy happy - cause it's my 22nd birthday! 
 
Hej på er! Idag är det 9e september och jag fyller 22. Tyckte inte det var länge sen jag blev 21, haha! Idag vakna jag upp hemma hos mor och far och blev grattad med sång och kramar! Nu ska jag och mamma köra en födelsedagswod i hemmaboxen. Har skrivit ett riktigt roligt pass som jag berättar mer om sen! Är så taggad!!  Därefter åker jag hem till min kära sambo när han slutat jobbet. I eftermiddag bjuder vi min familj och svärföräldrarna hem till vår lägenhet för födelsedagsfika. Lär bli fullt hus när typ 12 pers ska få plats vi vår tvåa! Men mysigt blir det! 
 
 
Nu ska jag ta och byta om till träningskläder och kicka igång den här födelsedagen på bästa sätt! 
Hoppas ni får en superfin helg allihopa!! KRAM/ Vic
2 kommentarer
Amanda Jona [FOTOGRAF]

Åh så vackra bilder! Stort grattis på din dag! :D

Svar: Tack snälla!! :D
Victoria Östman

Denise

HERREGUD!

Först och främst, stort grattis på din födelsedag!

Sen måste jag bara säga, jag läste din blogg/följde dig på instagram (minns inte exakt) när jag själv var rätt sjukt i en ätstörning. Det här var många år sedan. Jag blev då lite smått triggad av att du var "så smal" (missförstå mig rätt!!) och fick träna ändå, så jag bestämde mig tillslut för att sluta läsa.

Nu kom din blogg upp som förslag på bloglovin, och jag blev nyfiken på hur det går för dig. Och DAMN girl, vad sund och lycklig du ser ut (sen säger ju uppenbarligen inte ytan allt...). Du ser hälsosam ut, och då menar jag inte kroppsligen (för man ska inte kommentera kroppar för fullt (men jeeez vad mkt snyggare du är också btw ;-)), utan du ser hälsosam ut i... själen? HAHA. Flummigt men jag hoppas du förstår vad jag menar.

Vad glad jag blev av att se det! Hoppas du mår så bra (generellt iallafall, alla har vi ju dåliga och bra dagar liksom) som du också ser ut att göra :)


Svar: Åh TACK fina du! Först och främst, tråkigt att du fann det som en trigger, och det förstår jag såhär i efterhand. Men du vet nog lika väl som jag att det är svårt att se att något kan vara triggande när man även själv är mitt upp i det! Jag hoppas du mår bättre nu och att du känner dig stark och frisk!

Och sen tusen Tack för dessa fina ord!! Jag blir lycklig i själen! Och ja jag mår hur bra som helst, livet är så mycket mer än bara äta nyttigt, massa träning och allt det där! Man måste leva och njuta av livet!

Tack återigen och ta hand om dig! Kram!
Victoria Östman

Hälsa