Follow

The busy week of 43

 
Hallå där! Hur mår ni idag? Jag har just gått upp och fått i mig lite gofrulle, efter en ganska så dålig nattssömn. Sover så dåligt nu för tiden, med massa knäppa drömmar som jag kommer ihåg huur tydligt som helst när jag vaknat. Rätt så jobbigt faktiskt. Vill ju kunna sova ordentligt, så jag har ork att jobba och träna! Antar att det går i perioder sånt där med bra vs. dålig nattssömn. Någon som har några bra tips? Haha. Hur som helst. Är faktiskt på bra humör ändå, jag ska alldeles strax cykla till gymmet och ha en PT kund. Sen efter lite jobb så ska jag och Joakim åka en sväng till stan. Jag har lite att fixa, bl.a. ett stativ till kameran, träningsredskap och lite saker inför halloween. Självklart blir det även en kaffedejt på mitt favoritcafé. 
 
 
För er som är intresserade, så här kommer vecka 43 se ut in the life of Vic: 
 
Tisdag: PT kunder på förmiddagen, jobb framför datorn med marknadsföring, samarbeten och planering inför kommande PT pass och gruppträningar. Oftast är tisdagarna de längsta jobbdagarna. Sen som sagt, fix på stan innan det blir träning. 
 
Onsdag: Börjar dagen med PT kunder, förmiddagsjobb, bloggande, sen egen träning i boxen och avslutningsvis en storhandling på Ica Maxi innan kvällsmys. Ska även coacha i boxen ett par timmar på eftermiddagen. 
 
Torsdag: Bootcamp pass på förmiddagen. Sen ska jag göra mina naglar, åka till Götene för att marknadsföra personlig träning på ett gym där och ha en dansklass på kvällen. Kommer hem ganska sent så därefter blir det middag hos mor och far och övernattning där.
 
Fredag: Ska filma lite material inför kommande projektstart. Wiiiiee, kuuul! Det blir också träning med familjen i samband med detta. Sen åker jag hem till min älskling och väl hemma ska vi göra oss i ordning för halloweenfest! Kommer bli en rolig fredag!
 
Helgen: Under helgen brukar jag beta av sånt som inte hunnits med under veckan, men jag passar även på att ta det lugnt och bara va. Jag och Joakim ska förmodligen åka till mor och far igen och va där under helgen. Team wod på söndagen är spikat iallafall! 
 
 
Nu måste jag sticka iväg till gymmet, vi hörs kära ni! Puss. 
0 kommentarer
Hälsa