Follow

Höstbuketten & min nya Tripod

 
Titta vilken vacker bukett höstblommor Joakim kom hem med idag! Så himla fin. Tycker det gör så mycket med lite färg och blommor på bordet, särskilt den här årstiden. Passade på att fota buketten när jag ändå hade kameran framme. Vi har ett perfekt svart och stort bord i vardagsrummet som jag använder när jag vill fota detalj/närbilder. Blir en sån häftig kontrast med svart + färg, eller hur?! 
 
Nu har jag betat av lite jobb och sitter och skriver här, samtidigt som jag lyssnar på Ed Sheeran. Mysfaktor deluxe! Lyssnar alltid på Ed när jag vill komma in i ett lugnt working-mode. Eller ja, jag lyssnar på Ed vid alla  tillfällen egentligen, haha. Snart ska jag börja laga ihop någon lunch innan jag ska iväg och fixa naglarna. I eftermiddag ska jag hålla i en dansklass och jobba med PT marknadsföring. Kul!  
 
Tänkte också visa mitt nya tillskott i kamerautrustningen. Det är en så kallad TriPod som man helt enkelt skruvar på kameran på. Funkar både för kompaktkameror som min lilla Nikon J5 och för systemkameror då det kommer med två olika fästen. De tre benen går att böja hur som helst så man kan ändra vinklar. Så bra! Jag kommer börja att filma en del så då behöver jag ett bra stativ. Så taggad för i morgon då jag sätter igång ordentligt med mitt projekt! Mer om det senare, hihi. 
 
 
Önskar er en fin torsdag!
Kram/ Vic
0 kommentarer
Hälsa