Follow

Bootcamp, reportage + annat smått & gott från veckan

 
Det har varit ett gäng händelserika dagar den senaste veckan! Vi har kört vår sista Bootcamp Karlsborg för denna hösten (eller egentligen blir nästa måndag sista tillfället, då folk ville ha meer! Haha, så kul ju!), jag blev i samband med detta intervjuad av tidningen som gjorde ett reportage! Himla roligt att se sig själv i tidningen faktiskt, måste nog va första gången! Hela bootcampen jag haft under några veckor har varit väldigt lyckade! Det har sprudlat energi och träningsglädje ur både mig och deltagarna och jag kan inte vara mer än nöjd med min lilla satsning på detta! 
 
Jag har också under de senaste dagarna hängt i mina nya ACTIVEVIC-kläder på gymmet där jag tränar mina PT kunder. Det är en upplyftande känsla att bära sina egendesignade arbetskläder minsann! Kan visa er en närmare titt på dem i kommande inlägg. 
 
Men mellan varven av jobb och träning är det viktigt att få tid för att koppla av. Även om träningen gör mig avkopplad så behövs det då och då en annan slags "avkoppling" som inte alls har med träning att göra...t.ex. gå ut i skogen med en kopp té och bara vaa. Det var precis det jag och Joakim gjorde idag. När det är sånt här fantastiskt väder som det varit idag vill man ju bara UT! Vi åkte därför till nationalparken i närheten och gick runt i skogen intill vattnet och njöt! Se bilderna bara, wow alltså! Så vackert, lugnt och stilla. Wellness!!!
 
Så detta blev en liten uppdatering från den senaste veckan. :)
I morgon är det ju fredag och det ska firas med en fredagswod, fredagsmys och Idol. 
Ha det så bra nu allihopa och ha en fin fredag! 
Kram/ Vic
0 kommentarer
Hälsa