Follow

CROSSFIT DIARIES | Min första VLOGG

 
 
 Hej på er!! Låt mig presentera MIN FÖRSTA YOUTUBE VLOGG!!
 
Så himla spännande och roligt att ha komma igång med YouTube. Älskar ju sånt här när man kan vara kreativ och fixa med film och bilder! Det blir ett bra komplement till både bloggen och mina andra sociala medier som jag jobbar med😃 Jag kommer försöka att lägga upp en video i veckan till att börja med och så får vi se vart det hela leder. Jag tror man växer in i det och utvecklas ju mer man håller på med Youtube. Det ska iallafall bli riktigt kul det här!! 💜  Eller vad säger ni? 
 
Mina videos kommer framförallt handla om träning och crossfit, men också recept, tips och eget företagande! 
Har ni idéer på VAD ni skulle vilja se på min youtubekanal så lämna gärna en kommentar nedan!
Det skulle göra mig så glad ☺️
 
 
Prenumerera också gärna på min kanal så är ni först med att se när det kommer en ny video! 😉 
HÄR hittar ni den.
 
 
LET'S DO THIS! KRAM/ Vic
 
0 kommentarer

Hello Beautiful MONDAY

 
Hej där! Hur har ni haft det i helgen?? Hoppas ni haft det bra och mysigt iallafall! Idag har jag haft lite ledigt på förmiddagen och mötte upp mamma i stan för att kika lite i affärer, mest fönstershoppa för min del haha, men det va mysigt ändå såklart. Helt galet att det redan finns MASSOR med julpynt redan, men när man tänker efter så är det inte så länge kvar till jul...
Trots att det är november om två dagar så blommar det fortfarande rosor i trädgården hemma hos familjen. Va ju bara tvungen att fota dessa små söta rosa rosor! Så fina. 
 
Just nu sitter jag med brorsan och jobbar på datorn och redigerar en YOUTUBE video, han är grym på datorer och videoredigering så det är guld att få hjälp av honom! <3 När vi är klara här blir det myskväll med lite mat och film. Blev ingen träning idag då jag inte hade lust alls faktiskt, kroppen har kännts lite trött det senaste så det är bara att försöka vila upp mig. Tar nya tag i morgon och ser hur det känns helt enkelt! 
 
Ha en fin måndagskväll allihopa! Puss. 
0 kommentarer

Fredagswoden hemma i boxen

 
Äntligen fredag! Så underbart! Jag kom hem sent från jobbet igår då jag blev inhyrd för att hålla i mitt första danspass som egenföretagare! Passet gick kanonbra och det var så roligt att dansa och röra på höfterna lite, haha! Gruppen va riktigt nöjda och gick därifrån med ett breda leenden. Jag också! 
 
Idag efter frukost passade jag på att träna i vår box när jag ändå va hemma en sväng. Ett helt kravlöst pass där jag bara fick ha det gött i min egen lilla träningsbubbla! 
 
Så här såg dagens fredagsmys ut: 
 
A. Squatclean x2 + Split jerk x2 - bygg upp vikten till dagens max
 
B. På tid: 
12 squatclean (50kg)
12 powerclean (50kg)
 
C. EMOM, 12 min:
1. Långsamma paralette pushups x12
2. Hollow hold x40 sekunder
3. Thrusters x8
 
D. 18 - 16 - 12 - 10 - 8 reps av:
Kalorier på rodd
Burpees
Kalorier på assbike
Situps
 
 
Nu har jag precis käkat lunch(en sen sådan...) och ska ta och bege mig tillbaka hem till Karlsborg och fixa inför kvällen då det blir taconight med ett gäng vänner innan vi ska ut och dansa loss på ett Halloweenparty! Jag och Joakim tänkte klä ut oss till bönder with a twist, hahaha. Vi är ju trots allt lite lantisar från bôgda. ;-) 
 
Kram på er & TREVLIG HELG! <3 
 
 
 
 
0 kommentarer
Hälsa