Follow

Pepparkaks protein

 
I min senaste video (länk: HÄR) berättade jag lite kort om detta nya protein som just nu finns ute som Limited Edition hos Svenskt Kosttillskott! Alltså jag är nästan helt förbluffad över SMAKEN på detta protein, för det smakar verkligen precis så som man föreställer sig att pepparkaka ska smaka! Jag har redan spånat på idéer för hur jag ska baka med detta protein. Vad sägs om pepparkaksbollar, bröd med smak av pepparkaka eller pepparkaksscones?! Åhh.
 
Joakim har redan testat att ha proteinet i gröten och det var en riktig hit, kan man lugnt säga! Ska själv göra den gröten till lunch, hehe. Mhmm. 

 
Idag har jag inte gjort många knop ska ni veta...har suttit och betat av några avsnitt Bachelor som jag missat(hihi, får kolla på det när Joakim inte är hemma för det är ett program han vägrar å titta på, haha!), och sen har jag jobbat lite framför datorn. Har sån galen träningsvärk från mitt senaste träningspass att jag inte tänker göra mer än jag måste idag! Fast ska ändå till boxen i eftermiddag och coacha två pass, men sen blir det en lugn kväll också. Skönt! 
 
Resten av veckan kommer se ut så här:

Torsdag: Coacha morgonpassen i boxen, träna, fixa naglarna och hålla i en dansklass, och ett till träningspass med ett gött gäng människor som är med i min Novemberfight på Västerbybadet. 
 
Fredag: Träna, skriva fakturor och annat sånt där lite halvtråkigt, haha. Sen blir det en sväng på stan innan fredagsmys. 
 
Helgen: På lördag ska vi fira en go vän som fyller år! Så det blir hemmafest och sen utgång(minns inte senaste gången det hände... haha) Men det blir kul å ta på sig finkläderna och dansa loss lite! På söndag eftermiddag blir det teamwod med älskling och sen laddar vi för en ny vecka! 
 
 
Ha en fin onsdag! ♡ 
Kram kram. 
0 kommentarer
Hälsa