Follow

My man ♥ How we met.

 
Då och då dyker det upp frågor om hur jag och min käre sambo träffades, och jag tänkte dela med mig av den storyn här för er. Den är faktiskt ganska rolig och gullig, haha! ♥ Idag firar vi att vi varit ett par i 1,5 år. Tänk vad tiden går fort! Känns som igår vi blev tillsammans, men det känns även som vi varit ihop mycket längre än 18 månader. Hur som helst, så jag tänkte att de kunde vara passande med ett litet story-inlägg dagen till ära. ♥️ 😘

Det hela började väl egentligen innan jag åkte till Australien, han hade sett mig på avstånd några gånger på Crossfit Skövde, men jag gick ofta på gruppassen och han tränade själv. Så det blev aldrig att vi stötte på varandra. Jag har fått höra i efterhand att han hade tänkt lägga in en stöt redan då men det blev aldrig tillfälle. Sen så åkte jag till Australien och var borta i 6 månader. När jag försvann tänke han i stil med "jaha där va min chans borta..." Men när jag pluggat klart, åkte jag hem till Sverige igen. Då var det sommar och ett besök i boxen var givet. Dagen efter jag landat hemma åkte jag dit för första gången på ett halvår. Och gissa vem som va där just då när jag kom dit? Jo, Joakim såklart.

Jag hade fullt upp med att gå runt och hälsa på alla, och han blev så glad inombords när han såg att jag var tillbaka. Han höll sig fortfarande lite i bakgrunden medan jag började träna. Jag körde tunga marklyft(hade säkert runt 90kg på stången) och medan jag vilar mellan seten går han förbi och säger med glimten i ögat... "Ska du frivända den där eller??" Jag fnissade lite blygt, och vände mig om för att kolla lite närmare va det där va för en härlig typ. Han va så fin.
 
Lite senare under passet så föreslog Joakim och en gemensam kompis att vi alla tre skulle köra en team-wod. Wod:en var bland det värsta jag gjort, haha. Jag hade också lite svårt att fokusera då jag blev lite pirrig i Joakims sällskap. Han peppade mig och la efteråt en hand på min axel och sa något i stil med "Härligt jobbat! Du är grym!". Vi pratade lite efter passet, om något jag inte har en blekaste om i efterhand. Men jag minns att jag inte ville åka därifrån. 
 
Lite senare under dagen så plinga det till på mobilen. Jag hade fått ett facebook meddelande från Joakim. Guud! Jag minns verkligen hur glad jag blev!! Tror till och med jag gjorde en liten lyckodans med mobilen i handen haha. Jag svarade tillbaka och där var konversationen igång. Vi skrev mycket om allt möjligt, i början mestadels träningsrelaterat. Men även vardagligt och till och med lite djupare saker. Vi har alltid haft så lätt att prata och det var aldrig några problem att veta vad man skulle skriva. 
 
Vi träffades i boxen och tränade ihop flera gånger under de kommande två veckorna. När vi skulle varva ner efter en svettig Wod gick jag och han några varv utomhus runt boxen, och då frågar han om jag skulle vilja ses utanför boxen någon dag. Jag sa självklart ja direkt och vi bestämde att vi skulle ses hemma hos mig två dagar senare, bodde ju hos min mor och far på landet då. Jag hade aldrig bjudit hem en kille förut så ni kan ju förstå att jag var nervös!! 
 
Dagen med stort D var kommen och när jag såg hans bil på väg upp för backen innan vårt hus gjorde mitt hjärta volter inombords. Men så fort han klev ur bilen och gav mig en varm kram släppte all nervositet, nästan iallafall. Det kändes redan från start så naturligt och bra. Jag visade honom runt, vi lagade mat och åt en god lunch/middag tillsammans, vi tog ett dopp i poolen(det va så varmt den dagen!) och jag minns att vi stod på min balkong och höll om varandra, sen gick vi in och stod i köket och pratade, och vi kysstes för första gången. Jag minns inte om det var jag eller han som tog det första steget(jag tror faktiskt det var jag...haha) och jag tror jag sa "Jag skulle vilja kyssa dig nu" haha. Vi båda var nog uppe i det blå och hade fjärilar i magen. Som avslutning på dagen och vår första dejt åkte vi till vattnet för att sätta oss på en klippa och kolla på solnedgången. Vi höll varandra i handen och allt kändes så perfekt. Sen den stunden har jag vetat att det va vi. 
 
Vi tillbringade nästan varje dag tillsammans den sommaren, vi tränade, hälsade på hos varandra och hade SÅ himla kul. Vi solade, badade, åkte runt på mini-roadtrips och lärde känna varandra. Den 19 juli satt vi på det stället som idag är "vårt ställe", och pratade. Vi fick en snapchat av en av Joakims vänner som frågade honom om vi var tillsammans. Det var första gången det kom upp på tal. Vi blev lite fnissiga och mitt hjärta slog några extra slag. Vad skulle vi svara... Vi tittade varandra i ögonen och bestämde att nu är det VI. Det var ett sån vacker stund som jag alltid kommer minnas. När vi två blev en. 
 


0 kommentarer
Hälsa