Follow

Helgen i Malmö - Kronan Throwdown

 
Hej på er! Alltså vilken helg det har varit!! Har haft så himla roligt i Malmö, både med familjen och med mitt domar-crew. Både lördagen och söndagen var intensiva, tävlingen höll på från tidig morgon till 16.30 tiden. Och vi dömde två eller tre heat efter varann, vilade något heat, och sen på't igen! Så det var full rulle! Fokuset var på topp hela dagarna och det tog på krafterna, så när vi var klara var min kropp och knopp heeelt slut. Men kul va det! Tävlingen flöt på bättre än någon jag varit på tidigare och det är så skönt när det är bra arrangemang. Både för oss domare och atleterna. Så TACK Kronan Throwdown för en grym tävling! 
 
På lördagen efter jag hade dömt färdigt så åt vi på Jo & the Juice, då alla restauranger vid och på Emporia(köpcentrat) var fullbokade och med lååång kö utanför. Det var någon konsert på arenan bredvid eller något, så vi tänkte att det inte var någon som helst idé att ställa sig i en sån kö. Så vi tog en kvällsmacka, cappuchino och lite juice istället. Ibland är det lika gott med frukost till middag! Jag köpte även en Neccessär på Victoria's Secret, en fin prickig tröja och en supersnygg väska. Så lite orkade jag med att shoppa iallafall! Sen blev det hem till hotellet, slänga sig på sängen och sova direkt, haha. Trött? JAPP.
 
På söndagen var det ingen domarbriefing kl. 7.00 så då hade jag tid till att äta hotellfrukost(hurra!) och den var riktigt god. Bra start på dagen! Sen skjutsade pappa mig till Kronan CF och så var det dags igen! Dag 2 kändes på något sätt roligare för då var man inne i domar-rollen lite mer, och man var mer bekväm med allt. Så självförtroendet var på sin plats! Då kunde jag verkligen njuta av upplevelsen! När vi var klara och finalen hade varit så åkte jag och familjen till Emporia igen för att göra ett nytt försök med att kunna äta på restaurang. Och vi fick bord, så gött! På Vapiano dessutom, muums! Jag tog en kyckling pasta med fräsha kryddor som jag nästintill vräääkte i mig för jag inte hade hunnit äta så mycket under dagen, haha. Sen blev det raka spåret till hem ljuva hemmet. 
 
Sammanfattningsvis så har helgen gett mig massa ny erfarenhet, inspiration, nya vänner och många skratt och härligt umgänge med min älskade familj. Underbart, helt enkelt! 
0 kommentarer
Hälsa