Follow

Pepparkaks protein

 
I min senaste video (länk: HÄR) berättade jag lite kort om detta nya protein som just nu finns ute som Limited Edition hos Svenskt Kosttillskott! Alltså jag är nästan helt förbluffad över SMAKEN på detta protein, för det smakar verkligen precis så som man föreställer sig att pepparkaka ska smaka! Jag har redan spånat på idéer för hur jag ska baka med detta protein. Vad sägs om pepparkaksbollar, bröd med smak av pepparkaka eller pepparkaksscones?! Åhh.
 
Joakim har redan testat att ha proteinet i gröten och det var en riktig hit, kan man lugnt säga! Ska själv göra den gröten till lunch, hehe. Mhmm. 

 
Idag har jag inte gjort många knop ska ni veta...har suttit och betat av några avsnitt Bachelor som jag missat(hihi, får kolla på det när Joakim inte är hemma för det är ett program han vägrar å titta på, haha!), och sen har jag jobbat lite framför datorn. Har sån galen träningsvärk från mitt senaste träningspass att jag inte tänker göra mer än jag måste idag! Fast ska ändå till boxen i eftermiddag och coacha två pass, men sen blir det en lugn kväll också. Skönt! 
 
Resten av veckan kommer se ut så här:

Torsdag: Coacha morgonpassen i boxen, träna, fixa naglarna och hålla i en dansklass, och ett till träningspass med ett gött gäng människor som är med i min Novemberfight på Västerbybadet. 
 
Fredag: Träna, skriva fakturor och annat sånt där lite halvtråkigt, haha. Sen blir det en sväng på stan innan fredagsmys. 
 
Helgen: På lördag ska vi fira en go vän som fyller år! Så det blir hemmafest och sen utgång(minns inte senaste gången det hände... haha) Men det blir kul å ta på sig finkläderna och dansa loss lite! På söndag eftermiddag blir det teamwod med älskling och sen laddar vi för en ny vecka! 
 
 
Ha en fin onsdag! ♡ 
Kram kram. 
0 kommentarer

Ny tränings vlogg uppe!

 
 
Jag har kommit in i ett riktigt bra flow va det gäller YouTube!! Alltså jag tycker det är såå kul med allt från filmande, till klippning och redigering av videon och bilder. Hoppas ni kommer gilla den senaste videon lika mycket som jag! Ni får hänga med under en dag när vi tränar, äter och tränar igen. Styrkepass på förmiddagen och ett konditionspass på eftermiddagen. En himla mysig och bra dag hemma hos min mor och far. 
 
(glöm inte att klicka på 1080p HD kvalité, hihi) ;) 
 
Gilla ni videon får ni gärna klicka tummen upp och prenumerera på min kanal! ♡
HÄR är en direktlänk till min youtube. 
 
Något särskilt ni vill att jag ska filma framöver?
Säg bara till så ska jag försöka ordna det!
 
KRAM/ Vic
0 kommentarer

Team WOD - söndag

(null)

(null)

(null)

Dagens kvällspass i boxen blev en go teamwod som såg ut som ovan! 💪🏼 Kände mig rätt sliten till en början, men efter en rejäl och lång uppvärming kom jag igång. Därför är uppvärmingen nyckeln till ett bra pass. Jag värmer alltid upp i minst 15 min med först rodd/assbike/stakmaskin innan jag gör t.ex utfallssteg, knäböj, benkickar, enbens marklyft med pinne, skulderblads pushups, och andra rörlighetsövmingar. Med en bra uppvärmning skapar man sig de bästa förutsättningarna för  ett lyckat pass med minskad skaderisk och mer power!! 👊🏼💗☺️

Passet vi körde idag va jättekul! 35 min av fokus och kämpande! Gött att avsluta helgen så. Nu är vi på besök hemma hos mor och far och har precis blivit bjudna på hemmagjord pizza och snart väntar Beck på tvn! Alla som känner mig vet att jag totally lööv Beck filmerna haha! Jag skojar inte när jag sett ALLA(typ 18) filmerna minst 4 gånger 😂

Hur som helst, hoppas ni haft en fin helg allihop och känner er uppladdade för en ny vecka! Lets goo💗
0 kommentarer
Hälsa