Follow

Torsdag betyder...Novemberfighten!

 
Vilket härligt gäng jag får jobba med varje torsdag kväll! Tillsammans med Västerbybadet har jag startat en kick-starts grupp där ett gäng blir coachade och tränade av mig, samt att de får kost- och träningsscheman! Efter invägningen har vi haft två träningspass som jag komponerat ihop, och två pass återstår. Responsen har varit otroligt positiv och det är så kul att få hjälpa människor till bättre hälsa! Ser fram emot ikväll då vi kör igen! De ska få göra min favorit...KORTLEKEN! Haha. Älskar den workouten!
 
 
Skulle du vilja ha min hjälp och coaching? Eller kanske känner du någon som skulle behöva lite pepp och motivation? Ett PT paket är en perfekt julklapp till någon du bryr dig om! <3 
Jag gör kost - och träningsscheman och coachar både på plats och online.
 
Kolla in www.activevic.se eller kontakta mig på info@activevic.se och berätta vad du skulle vilja ha hjälp med! 
 
KRAM/ Vic
 
1 kommentar

Frukost - recept på min favoritgröt

 
Godmorgon Onsdag! Hur mår ni idag? Jag mår fint! Vaknade upp utvilad efter några nätter med lite sämre sömn av någon anledning. Känner mig också mätt och belåten efter att ha ätit den här superfrullen framför nyhetsmorgon med mitt hjärta. <3 En skål med favoritgröten för tillfället och en stooor kopp kaffe. Receptet ser ni ju ovan! Toppade min pepparkaksgröt med banan, russin och Barebells hasselnötskräm. Så gott. Perfekt uppladdning inför PT jobb på gymmet och lite träning senare idag. 
 
Ha en fin onsdag allihopa!
KRAM/ Vic
 
 
0 kommentarer

Into the jungle - throwback Australia

 
Det händer då och då att jag kollar tillbaka på gamla bilder från min tid i Aussie, nu är det snart två år sedan jag åkte tid för att plugga till PT. Här ovan är några drömmiga snapshots som jag inte visat er. Älskar dessa djungel bilder på diverse palmblad. Funderar starkt på att förstora någon bild och sätta upp på väggen hemma. Så snyggt!! Och en sån där krokodil "soffa" skulle man ju ha hemma, haha! Och en koala i famnen. Åh. Minns så väl när jag fick hålla i en koala där på Australia Zoo...den liksom sträckte sig efter en och klamra sig fast runt min nacke. Har aldrig känt något så fluffigt och mjukt som den teddybjörnen alltså. Även kängurusarna va ju så himla gosiga.
 
Fina minnen, minst sagt! <3
0 kommentarer
Hälsa