Follow

PT pass & kämparglöd

 
PT yrket är väldigt varierande och utvecklade på så många sätt. Man möter människor med olika behov, mål, drömmar och bakgrund. Just nu jobbar jag med en varierande skara klienter som alla kämpar på så himla bra. Jag blir så stolt när jag ser dom utvecklas och gör framsteg. Varje tillfälle är en chans att bli bättre och de blir dom också. Jag ser det nog tydligare än de själva ser!
 
Häromdagen sa min klient en sak som gjorde min dag!
Hon berättade att hon inte längre känner sig stel när hon ska jobba i trädgården, att hon utan problem nu kan böja sig ner och komma upp från marken, hon känner sig dessutom mindre trött och känner sig starkare i vardagen! Det är precis vad vi strävat efter under våra PT pass. En enklare och hälsosammare vardag. Att få höra detta gör mig så himla glad, glad för hennes skull och glad att jag faktiskt gör skillnad! Förändra någons liv och vardag till det bättre, med hjälp av den kunskapen jag har. DET är häftigt.
 
Ser fram emot veckans PT-pass med mina kunder. Nu ska vi börja vara utomhus och kicka igång sommaren med sköna och jobbiga träningspass med kroppen som enda redskap. Behövs egentligen inte mycket mer än så!
 
 
Har ni några frågor om träning, kost och hälsa så tveka inte på att kontakta mig på activevic@hotmail.com <3
Ha det bäst hörrni!
0 kommentarer
Hälsa