Follow

Proteinpackad leverans!

 
Titta vad som kom med posten igår! En riktigt stor och härlig leverans från Svenskt Kosttillskott! Jag och Joakim hade fått slut på allt protein, verkligen allt här hemma.. så det var snabba puckar att in och beställa nytt. Givetvis åkte en del annat gottis med också, haha. Bland annat den där underbara rosa hoodien!! Den skönaste tröjan jag ägt, alltså! Såå himla gosig och mjuk som sammet innuti. Perfekt material och perfekt färg. 
 
  • Vi klickade också hem 3 olika smaker av proteinpulver - cinnamon bun, vanilla milkshake och min favorit chocolate peanutbutter. Mhmm, smakar mjölkchoklad! 
  • Det blev också 2 stora burkar BCAA med smakerna - citrus lemonade och juicy orange. HÄR kan ni läsa min senaste recension på fler smaker av deras BCAA. 

  • Förutom min tröja beställde vi också kosttillskott i form av OMEGA-3 kapslar och ZMA som består av zink, magnesium och vitamin B6. HÄR kan ni läsa mer om varför just ZMA är bra för kroppen och dess funktion! 
 
Som sagt en riktigt härlig leverans med bra grejer av bästa kvalité! 
 
 

I morgon tar jag med lite proteinpackat- pick och pack och åker med min teammate Åsa till Alingsås för att registrera oss inför helgens crossfit-tävling! Är så taggad och jag tycker detta ska bli så kul! Jag och Åsa har tränat ihop en hel del och senaste passet körde vi synkade marklyft, wallballs, frivändningar och burpees over bar, för att nämna några! Formen känns bra och jag är laddad till max. Idag och i morgon blir det vila för att fylla på energidepåerna. 
 
Dags för "TheCleanAndMeanGirls" att kötta gärnet! Whoop whoop!
 
0 kommentarer
Hälsa