Follow

Dagens pass


Dagens pass i boxen blev soligt och fint!
Att få njuta av både träning och sol på en och samma gång är ju bara för underbart, inte sant!? Har verkligen längtat massor till just detta, utomhusträning i värmen. Det känns inte som om det alls var länge sen det var snö och iskallt. Tänk va det vänder fort! Fast vi lever ju trots allt i Sverige...och det här med väderväxlningar hör ju till vanligheterna. Hur som helst! Åter till träningssnacket!

 
Passet jag och Joakim körde idag var riktigt kul! Först lite tyngdlyftning som 3 rep max i splitjerk/överstöt och tunga frivändningar + frontböj. Sen gjorde vi en riktigt svettig konditionsdel där vi skulle genomföra så många rundor som möjligt på 20 minuter av: 15 kalorier på rodd/ assaultbike(en goding som på bilden ovan), 12 thrusters och 9 burpees. Jobbigt var bara förnamnet. Fast det är ju sånt som är kul...grisiga pass där man får kämpa lite ;) 
 
När vi väl kom hem från boxen så åkte vi direkt till sjön å badade. Var varmare än jag trodde! Säkert runt 20 iallafall. Riktigt gött! Nu håller vi på att fixa middagen här hemma. Det blir lax i ugn med en melon/fetaostsallad, bulgur-röra med kvargsås och grönsaker. Mums! Det riktigt kurrar i min mage nu. 
 
 
Nu tar jag och önskar er en fantastisk helg! 
Ta hand om er och njut riktigt ordentligt av sol, värme och allt vad det innebär!
Kram/ Vic
0 kommentarer
Hälsa