Follow

Börja veckan starkt!

 
Att börja dagen och en ny vecka med träning kan vara bland det bästa jag vet! Det ger så mycket energi och positiva vibbar att jag blir glad i hela själen efteråt! Känner ni igen den där känslan!? Så underbar! Det har verkligen gett mig den där kickstarten jag behövde inför en ny jobbvecka med PT kunder, gruppträningpass och gym-jobb. Tänk vad lite träning kan göra för välmåendet och vardagspeppen! 
 
Helgen och måndagsförmiddagen har tillbringats hos min mor och far då Joakim jobbat dygn både fredag och söndag, istället för att vara själv hemma så passade jag på att hälsa på allihopa. Har hållt igång hela tiden, fast ändå har helgen kännts väldigt avkopplande. Bland annat har jag varit utomhus(massor!!) i det fina vädret, cyklat flera mil mountainbike, varit på brorsans konfirmation, ätit gott och tränat i hemmaboxen, såklart! 
 
Så från det ena till det andra...dagens träningspass!! Det var så himla kul!! Började med att varva rodd och stakmaskin i 10 minuter för att bli varm i alla muskler och leder. Sen lite rörlighetsövningar på det, följt av detta: 
 
A) Snatch complex
1 squatsnatch
1 snatchbalance
1 powersnatch
 
Följt av en 8 minuters EMOM(every minute on the minute), av komplexet ovan.
 
B) Knäböj - bygg upp till en tung 4:a
Sen 4 reps x5 set på den vikten. 
 
C) Flås! Så många rundor som möjligt på 20 min:
8 overhead walking lunges
8 burpee boxjump overs
8 pushpress
8 calorier på rodden
200 meter sprint
 
D) Lite extra, bra-att-göra-övningar"
4 set av:
Stångrodd x12 (lätt vikt) fokus på kontakt
Omvända crunches x12
Axelflies x12 med viktplattor
Strikta pressar x12 med bara skivstång
 

 
Efter det här grymma träningspasset tog jag mitt pick och pack och åkte tillbaka hem till sambon min, efter en mycket fin helg med nära och kära. Nu har vi käkat lunch, grejat med tvätt och to-do-saker här hemma och jag ska snart gå till jobbet! :) 
 
Hoppas ni fått njuta av solen i helgen och känner er laddade inför den här veckan! 
Gör varje dag så bra som du bara kan! <3 
Kramar, Victoria
0 kommentarer
Hälsa