Follow

Tips för att starta dagen produktivt

 
Glad onsdag på er! Vad har ni för er idag? <3 
 
Jag har varit riktigt produktiv denna förmiddag. Först hade jag en PT kund på gymmet redan vid 7.00, och sen var det hem och äta frukost, fota, förbereda blogginlägg, diska, handla mat och tvätta och jobba lite framför datorn. Ibland får jag såna "ryck" när jag fylls av massa motivation och vill hinna med allt och lite till. Jag gillar den känslan, känslan av att man får saker gjorda. Och en produktiv morgon kräver sin energi. Så ett mellanmål blev det såklart! Köpte med mig svenska jordgubbar från Ica som fick bli en del av mellanmålet ihop med go-dricka, en Barbells bar och en näve proteincrisps. Så gott mina vänner, SÅ gott! 
 
Nu väntar jag på att sambon ska komma hem från jobbet så vi kan äta pannkakslunch och sen gå och träna. Sen får jag hoppas på att dagen fortsätter i produktivitetens tecken! 
 
 
Här kommer "Mina bästa tips för en produktiv start på dagen!": 
  • Gå upp i tid - att ställa klockan en timme tidigare än du brukar en vanlig sovmorgon gör att du kommer känna "oj vad mycket tid jag fick". Det är en skön känsla, det kommer peppa dig att göra saker du annars inte skulle hinna med på morgonen. 

  • Ät en god frukost i lugn och ro - med en go frulle i magen kommer du få energi till att sätta igång. Se det som en lugn och mysig stund, tänd lite ljus, läs en tidning och njut av maten. 

  • Skriv ner dina prioriteringar - har du saker att göra som är lite viktigare än de andra. Prioritera de först, och ta de mindre viktiga sakerna sen. Gå in för att bli klar, så du kan släppa det sen. Att "bli färdig" med något som du kanske dragit dig för att göra kommer kännas himla bra i själen. 

  • Sätt igång - inte svårare än så. Just do it. Gör som du planerat och gör klart det du behöver! Behöver du t.ex. städa eller liknande så sätt på din favoritspellista och gör det till något roligare. Allt blir vad man gör det till. 

  • Belöna dig själv med något du tycker om - klappa dig själv på axeln för att du fick gjort saker under dagen. Stora som små. En "belöning" i form av en lugn promenad ute i skogen, ett träningspass eller en vardags-lyxig middag är exempel på saker man kan unna sig själv. Det viktiga är att du känner dig nöjd och glad med det du fick gjort, och han du inte med allt så kommer det en nya dag i morgon! 
 
Hoppas mina tips kan vara till hjälp! Puss & kram/ Vic
Mellanmål Må bra tips produktiv vara produktiv
5 kommentarer

Bootcamp Beach

 
Igårkväll hade vi avslutning och utvägning för det här starka gänget som tillsammans med mig under 4 veckor kämpat med kost och träning! De fick från start ett individuellt anpassat kostupplägg och träningsschema att följa, samt ett PT pass med mig varje vecka också! Vi har kört träningen utomhus med enbart kroppen som redskap. Man kan få till grymma och superkul pass med bara kroppsviktsövningar, vilket jag verkligen ville förmdela till deltagarna. Mitt mål med mina varierande pass var just att få de tänka i nya banor och inse att träning inte behöver vara krångligt eller tidskrävande. Det kan vara både fantastiskt kul, enkelt och effektivt. Allt samtidigt! Bra va!? 
 
De fick en utvärdering av mig idag efter utvägningen och efter att ha läst igenom alla så skrev alla att de hade fått inspiration till hemmaträning och nya sätt att se på både träning och kost. En grund att stå på och ett nytt självförtroende. Dessutom hade de alla fått otroligt fina resultat som de ska vara så stolta över. Jag är SÅ stolt över dom! Blev helt lycklig i själen av att se deras glädje och stolthet över de själva. De sa så fina ord till mig som avslutning vilket jag tar åt mig av och tar med mig i fortsättningen. <3 Bästa gänget! 
 
0 kommentarer

Dagens känsla

 
Hej vänner! Hur är läget med er idag? <3 Bilden ovan beskriver dagens känsla på pricken...trött, lite sliten men glad. Jag jobbade i morse och fram till 13-tiden med jobb på gymmet, lagerinventering, seniorpass, sen PT kund. Har varit en ganska hektisk morgon med mycket att göra så när jag kom hem från jobbet var jag helt slut, haha. Hade planerat att åka och träna i boxen men jag hade inte någon ork alls så jag bestämde mig helt enkelt att ta en lugn eftermiddag hemma i soffan. Skönt va? Ibland behöver man bara såna dagar! Nya starka tag i morgon igen! 
 
Nu sitter jag här med en kopp té och mumsar på en proteinbar samtidigt som jag fixar, smider planer och grejar med bloggen. Ska gå till jobbet ytterligare en sväng sen och köra en utvägning med mitt BeachFight gäng som jag tränat och coachat i några veckors tid. Ska bli spännande att se vilka resultat de nått! 
 
Vad har ni haft för er idag? Kram på er! 
0 kommentarer
Hälsa