Follow

17.5 & burgers in town

 
Trött eller? haha. Efter 90 thrusters och miljarder hopprepshopp(det kändes så typ) blir man lite trött ja..
 
 
Jag, min cooling till bror och fina mammis. 
 
 
3, 2, 1...GO! 
 
 
Idag var det fullt drag i boxen när sista Crossfit Games Open wod:en skulle avklaras! Stämningen var på topp och det var fullt med folk längs kanterna som hejjade på! Jag var i första heatet och Joakim var i andra, skönt att få det gjort, tänkte jag, haha. Workouten bestod av 10 rundor av 9 thrusters och 35 double-unders/single-undersEn wod där lungorna började brinna och mjölksyran var total. Ändå var 17.5 den bästa och roligaste av alla vi genomfört under de senaste 5 veckorna. Min tid blev 7.50 min och jag är grymt nöjd med min prestation! Hela familjen var dessutom och tittade och hejjade, och min kära sambo såklart. Kunde inte fått en bättre hejjarklack <3 Perfekt avslutning på TheOpen! 
 
Efter hela förmiddagen i boxen så blev jag och Joakim bjudna på restaurang av min mor och far, för att fira Joakim som fyllde år häromdagen! Självklart blev det hamburgare för hela slanten. Satt som en smäck! Sen gick vi en sväng på stan och kikade lite, tog en kaffe på ett fik och bara myste! 
 
 
Är. Så. Lycklig. 
 
 
Vilken underbar lördag! <3
3 kommentarer

Dreamin'

 
 
Hej på er allihopa! När vi ändå är inne på vår- och sommar prat här på bloggen så kan jag lika gärna bjussa på lite sommarbilder. Hihi. Australien, svensk sommar, utomhusträning, massa sol, paj och färska bär, strosande på bryggor och bad i sjön bakom lägenheten. <3 Åhhh. Så. Underbart.
 
Men även om de flesta av oss längtar till varmare tider så är det inte dumt att försöka leva i nuet också. Vi har ju faktiskt några soldagar nu med, och det får man ta och njuta av bäst det går! Häromveckan när det var så fint väder, vindstilla och kvällsol passade jag på att ta en långpromenad längs vattnet och se solen gå ner. En annan dag gick jag ute och satte mig på en bänk och blicka ut över sjön, bara njöt av stunden där och då. Det gäller att ta vara på de där fina stunderna!
 
Ta hand om er mina vänner!
Trevlig helg allihopa!!
2 kommentarer

Vårkänslor

 
Även om vädret inte direkt verkar leda mot vår kan man ta saken i egna händer och göra det vårfint hemma istället! Köpte dessa tulpaner till mor och far och visst är de fina!!? Var självklart att jag skulle köpa såna hem till mig och Joakim också, så jag överraskade honom med det idag när han kom hem från jobbet. <3 Goos!! Tycker det är så himla fint med tulpaner, i alla dess möjliga färger. Det symboliserar verkligen vår för mej, vår och kärlek.
 
Våren är så välkommen nu och jag bara längtar tills jag kan gå runt i converse, skinnjacka och få nån nytta av mina solbrillor!
Någon mer än jag som längtar? ;)
 
 
0 kommentarer
Hälsa