Follow

Sardinien visar upp sin bästa sida

Att dela den här upplevelsen med honom ❤️❤️ Tacksam!

Hej allihopa!! Här har ni massa bilder från ett soligt Sardinien! Vi har nu varit här i två hela dagar och den här vackra italienska ön har verkligen visat oss sin bästa sida. Det är lite över 30 grader varmt, inte ett moln på himlen och för att inte tala om det fantastiskt fina och kristallklara vattnet! Jag kan inget annat säga än att jag är så glad över vårt val av resemål! 
 
Hotellet vi bor på här är hur bra som helst och maten likaså, finns inget att klaga på alls! Första dagen här tog vi det lugnt, kollade läget i området och solade och badade, givetvis! Åt glass, vandrade i naturområdet här intill och tränade på hotellets gym. En skön start på semestern, minst sagt! 
 
Idag bokade vi in oss på en catamaran-båttur som utgick från hotellets egna strand. En tre timmars underbar båttur där vi fick se otroliga underverk skapade av naturen själv, turkost vatten och häftiga vyer. Ja ni ser ju bilderna ovan! Vi stannade också för att snorkla och simma, åka vattenrutschkana från båten innan vi seglade tillbaka till hotellet. En helt fantastisk upplevelse!! 
 
I helgen ska vi åka in till Alghero som är den närmsta lite större staden, som också är sådär typisk italiensk! Kommer bli en mysig utflykt. ❤️ 
 
 
Hoppas ni har det bra och att Sverige bjuder på sol och varma vindar! Kram/ Vic 
0 kommentarer
Hälsa