Follow

Fredagsfys och helgplaner

Hej kära ni! Ville bara kika in här och önska er alla en underbar helg! ♥ 
 
Min helg inleddes på bästa möjliga sätt med ett träningspass med min kärlek, det gick riktigt riktigt bra och jag satte ett nytt PR i pushjerk! Vi avslutade passet med en konditionsdel som var det tuffaste på lääänge. Kan ha varit för att jag tog i ALLT jag hade ända in i mål, hehe. Det blev en 20 minuters AMRAP av 12 cal på assaultbike, 12 hantel snatch, 40 double unders och 12 handstand pushups. I team om två, där en jobbar, en vilar. Jobbigare än man tror.
 
Detta "myspass" sitter iallafall i sig i kroppen för idag vaknade jag upp med en mindre mysig träningsvärk. Typ överallt. Men inte är jag bitter för det! Det är ju trots allt helg och jag ska åka hem till min mor och far direkt när jag bloggat klart. Vi har inga större planer för dagen, bara umgås, ta det lugnt och äta gott. Längtar efter att få se dom igen och gossa lite med vovven! 
 
Vi hörs snart igen, men tills dess, ha det bäst! 
 
 
1 kommentar
Sofi

Tack för grym inspo!!
Jag håller på att kämpa med mina kippade pullups just nu.. kan du inte göra ett inlägg med tekniktips och liknande? :) hade varit guld!
Du är grym!

Svar: Tack snälla, vad glad jag blir! Absolut det ska jag göra! Kämpa på med de kippade pullupsen, tillslut släpper det och du kommer få en "ahaa" upplevelse ;) det fick jag! Så ge inte upp hörru!

Kramar!
Victoria Östman

Hälsa