Follow

DIY - inspirationspärm för ditt arbete!

 
Vem blir inte inspirerad av att ha en arbetspärm med peppande citat, sina favoritfärger och bilder med snygga tryck!? I den kan man samla jobbrelaterade papper, blogginspiration, infoblad och annat som känns relevant! Har pärmen en härlig och inspirationsrik framsida så blir det ju genast mycket roligare att sitta och jobba! 
 
Det är ju också så löjligt enkelt att göra en sån här själv! Det enda du behöver köpa är en helt vanlig pärm med en plastficka i fram där du sen kan ha din Do-It-Yourself framsida. Köp också med ett tillhörande register (om du vill ha struktur, vilket är en fördel, hehe).
Sen är det bara hem och leta efter t.ex. citat och bilder på nätet som DU blir inspirerad av och som gör dej motiverad! Du kanske också har några egna foton som du vill ha med! Tänk gärna till på färgkombinationer och lite olika typsnitt på texter, en blandning där tycker iallafall jag blir väldigt fint! Sen är det bara att skriva ut, klippa och klistra på ett vitt/färgat pappersark i den ordningen du vill. Sätt sen in den i pärmens plastficka och du är klar! 
 
Vips så har du en helt unik pärm! Enkelt va!? Och hur kul som helst! 
Citat DIY Personlig tränare pepp
0 kommentarer
Hälsa