Follow

Dagens crossfitwod & nytt PR

 
Söndagsträning, check! Idag blev det en sväng hem till min mor och far, som också innebär härlig hemmaträning i vår egna "box/garagegym". Vi har samlat på oss lite grejer genom åren vår familj hållt på med crossfit. Det började med vanliga gummiband och TRX-band, och sen har vi införskaffat skivstänger, kettlebells och vikter och även ett par konditionsmaskiner. Och nu senast har pappa skickrat ihop egna box-hopps-lådor! Är så glad att det inte bara är jag i familjen som är crossfit-fantast! Nu kan vi ju köra grymma och varierande pass tillsammans på vårt egna ställe! 
 
Passet jag och Joakim körde idag var en blandning av styrka och kondition, vilket är ungefär så som de flesta av våra träningspass är upplagda. Tunga frontböj var först på schemat, och jag jobbade upp vikten under alla 5 set. Det slutade faktiskt att jag satte ett nytt PR i den "tunga 2an". Jag ville ju självklart också testa att maxa och det blev ett till PR(!!) i 1 rep frontböj! Så jäkla gött kändes det. Länge sen jag lyfte så tungt som idag! Bra start på passet, inte sant!? ;) 
 
 
Här nedan kan ni läsa hela vår Workout of the Day:

Styrka: 5 set
Frontböj - tyngsta 2:an för dagen
superset med
Strikt press - tyngsta 2:an för dagen

Styrke EMOM, 12 min:
1. Långsamma stepups på box x4/4
2. V-ups x15
3. Turkish getup  med 12kg KB x1 per sida

Metcon:
21-15-9 reps av 
Wallballs, Bodyrow

For time:
30 Cal rodd
30 Clean&Jerk med kettlebell 
30 Medball situps 
30 Cal SkiErg
30 KB squatjumps


 
Detta räckte utmärkt för att jag skulle bli helt slut i både ben och lungor, haha! Nu ska det bli såå gott med grillat! Lax i foliepaket, färskpotatis och grillad sparris. Och till efterrätt: proteinglass och choklad. Muums! Dags att fylla på enerinivåerna!
 
Ha en fin kväll hörrni! Kram. 
0 kommentarer
Hälsa