Follow

Core Power & Core Recovery

 

Hej vänner! ♥ Här kommer en spännande nyhet från Svenskt Kosttillskott som jag fått äran att testa! De har tillsammans med crossfitatleten Lukas Högberg utvecklat en ny serie produkter som är speciellt gjord för crossfit och styrkesport. I produktserien finns Core Power som man dricker innan träning för att få en långvarig energi, sen Core Endurance som består av bl.a. snabba kolhydrater som intas under träning för bättre uthållighet, och så Core Recovery - en mix av bl.a. kolhydrater för maximal återhämtning efter ett hårt träningspass. 

Crossfit är en högintensiv träningsform där det krävs mycket energi för att orka under passen. Kroppen använder kolhydrater som främsta energikälla och det som är speciellt för dessa produkter är att de innehåller mycket kolhydrater för att boosta energin för just crossfitpass! Perfekt tycker jag! 


Jag fick testa både Core Power och Core Recovery och jag måste säga att jag är väldigt positivt överraskad över både smak, innehåll och känslan av att få en långvarig energiboost. Core Power är min favorit av dessa två. Den har en fantastisk smak av Berries och påminner om min favoritsaft jag alltid drack när jag var liten! Nostalgi deluxe, haha! Jag kände mig både pigg och stark efter att ha druckit denna innan mitt pass! 5/5 ger jag den i betyg! 

Core Recovery är en grymt bra återhämtningsprodukt om man ser till innehållet. Allt för att kroppen ska få de bästa förutsättningarna för att återämta sig inför nästa pass! Smaken Chocolate har en klassisk och god smak, mums! Blandar man drycken med vatten blev det inga som helst klumpar, utan blev en len dryck med detsamma. Smaken slår dock inte mitt nya Mint Chocolate protein (också från SVK), hihi, men den är absolut värd ett bra betyg! 4/5 får den!

 

Både jag och min sambo kommer använda dessa flitigt under kommande träningspass! Är så peppad!! 
HÄR är en direktlänk till Core Power, och HÄR till Core Recovery! 

 

Här nedan kan du läsa mer om varje produkt! ♥ 

Core Power (före träning)
Core Power är en avancerad PWO som innehåller bland annat kolhydrater, BCAA, koffein, rödbetspulver, teakrin och kreatin. Allt för extra energi och prestation!

Core Endurance (under träning)
Core Endurance är en sportdryck som intas under träning för att orka prestera under långa och tunga pass. Den innehåller snabba kolhydrater, B-vitaminkomplex, natrium, BCAA och L-glutamin. 

Core Recovery (efter träning)
Core Recovery handlar givetvis om återhämtning. I den finns tre olika högkvalitativa proteinkällor: vassleproteinhydrolysat, hydrolyserat kasein och vassleproteinisolat. I recoveryn finns också snabba kolhydrater, MSM-pulver, nyponpulver, vitamin C och elektrolyter från kokosvatten.


 

 
 
Låt mig gärna veta om ni testat någon eller flera av dessa och vad ni tycker!! KRAM!
 
 
 - Inlägget är i samarbete med Svenskt Kosttillskott
1 kommentar
JUNITJEJ

Du ser stark ut!

Svar: Tack snälla du!!
Victoria Östman

Hälsa