Follow

Bella Italia

 
Hej på er!! Nu är jag hemma igen efter en helt fantastisk semester på Sardinien! Veckan som gått har bara swishat förbi och även om jag skulle velat vara där minst en till vecka så var det ändå skönt att komma hem igen. Bilderna ovan är från sista kvällen då vi bokat bord på hotellets finrestaurang. Restaurangen låg vid poolerna och har utsikt över havet. Det var så himla mysigt att sitta där på kvällen och höra italiensk musik och njuta av god mat tillsammans med min kärlek.
 
Vi åt trerätters där förrätten var en mix av lokala ostar, grillad aubergine, mozzarella och tomatspett, färskt bröd och champinjoner. Varmrätten var oxfilé med bakad protatis, sallad och olika röror/såser. Avslutningsvis fick vi efterrätt som bestod av pannacotta, tiramisú och fruktspett. En perfekt middag med härliga italienska influenser!
 
Dagen därpå checkade vi inte ut förrän på kvällen så vi hade hela dagen på oss att njuta av sol, bad och strand, och för att inte tala om den goda frukost, lunch och middagsbuffén innan vi åkte till flygplatsen. Just tisdagen kan ha varit en av de varmaste dagarna på veckan (över 30 grader i skuggan!) så det kändes faktiskt lite skönt att mitt på natten landa i ett lite kallare Sverige. Hur som helst så är jag så glad över att vi åkte just till Sardinien! Kan varmt rekommendera att åka dit om man vill bada i kristallklart vatten och ta del av en härlig kultur och mat utöver det vanliga!
 
Jag har tagit massor av bilder så det kommer komma fler bilder och inlägg under den närmsta tiden! 
Kram på er så hörs vi snart igen! <3
0 kommentarer
Hälsa