Follow

BCAA Isglass!

 
En varm sommardag blir jag alltid sugen på antingen isglass eller frukt, eller båda. Det är både fräscht och svalkande och gottis för själen! Lagom till jag kom hem från Italien fick jag ett minst sagt trevligt paket på posten med en låda Bcaa glass med smak av cola! Svenskt Kosttillskott slutar aldrig att överraska då de skapat en isglass i flytande form som man helt enkelt bara lägger in i frysen i ett par timmar innan de kan avnjutas.
 
Glassen är som sagt berikad med lättuptagligt protein(bcaa) och är dessutom fri från socker. Den finns i smakerna ColaLite och PearLite. Har hittils bara smakat ColaLite och den var såå jäkla god! Min brorsa sa att den till och med var godare än Calippo som denna påminner om! Det är ett mycket(!!) bra betyg när så fina ord kommer från min brorsa, som inte alls är så "into" träning/fitness som jag, haha. Nu väntar jag med spänning på att få testa päronsmaken också, den lär ju definitivt också vara drömgod! 
 
HÄR är en direktlänk till sommarens mest läskande glass! 
 
 

De senaste dygnet har den här isglassen varit räddaren i nöden då jag åkte på någon matförgiftning igår vid lunchtid. Usch, gårdagen var inte alls rolig. Men lite isglass, kex och choklad gick ner i magen så lite gott fick jag ändå i mig. Tur det! Kände mig helt okej ändå när jag vaknade i morse. Skönt att det inte blev värre iallafall! Så jag ska nog vara helt fitforfight i morgon igen. Då är det fredag vilket innebär jobb, taconight och mys! Längtar!! 
 
 
Hoppas ni haft en fin dag kära ni! <3
0 kommentarer
Hälsa