Follow

Surroud yourself with positive people

 
Tänker fortfarande tillbaka på förra helgen och blir helt glad i själen! Det var bara en sån fantastisk helg ihop med bestiii helt enkelt! Bara massa kvalitetstid och avkoppling a la VicEli-style! 
 
Dag två på vår weekend började med en riktigt underbar hotellfrukostliknande frulle i Elins fina lägenhet! Nedan är en behind-the-scenes bild, haha, fotande både closeup och ståendes på stolar. Inget konstigt för oss två, eftersom vi jobbar med sociala medier ;).
 
 
Det bjöds på bl.a. Frill glass, rostat surdegsbröd, pålägg,  kaffe, yoghurt och propud i bägare med granola och kokta ägg. Godaste på länge!! 
 
 
Efter en energigivande frukost blev vi dundersugna på träning! Så vi cyklade till Raw Training Center och svettades! Vi hade så mycket energi och pepp inom oss som bara väntade på att få komma ut, haha!
 
 
Vi började passet, som vi så fint döpte till REUNION #VicEli, med en 10 min AMRAP av 10 kalorier rodd, 10 kalorier Assaultbike, 10 ringrodd och 10 m "masken" (en kombo av pushups och gåendes på alla 4). Dessa 10 min var mycket jobbigare än vi trodde!! Vi behövde en stunds vila för att återhämta oss haha. Sen gjorde vi lite styrka i form av Splitjerks. Kul!!
 
Sen hörrni...sen väntade en WOD vi båda minns lite extra tydligt från alla våra workouts ihop i Australien...jag pratar om THE SEVEN. 7 varv av: se bild nedan.
 
Jag kan säga att vi var en aning nervösa innan vi startade klockan... för vi minns ju givetvis hur jobbigt det var sist.
 
 
Vi matade oss igenom woden rep efter rep och varv efter varv, med målet att slå vår förra tid som låg någonstans strax över 30 min. Sista två varven var det ren vilja som fick mig att ta mig igenom det hela, men jag skulle i mål på en bättre tid. Och det gjorde jag! Hela 8 min bättre än sist, och jag kan inte vara mer än nöjd med det resultatet! Elin, den superwoman som hon är, var närmare 12 min bättre än sist!!
 
Att vi gjorde så bra ifrån oss berodde garanterat på varandras sällskap. <3
 
Positive minds - positive results!
 
 
Efter passet var det dags att fota lite bilder. Självutlösare på kameran och diverse knasiga poser i kombination med trötthet genererade inte de allra bästa bilderna hahaha! Men roliga bilder blev det, minst sagt!
 
 
Efter träningen cykla vi till Bastard Burgers igen, hehe, och köpte återigen burgare med sötpotatispommes. Bästa efter träning, helt klart!! Senare på eftermiddagen kramades vi hejdå och jag tog tåget hem igen. Fylld av så mycket positivitet, inspiration, ny motivation och bara happy-feelings! TACK ELIN för den här underbara helgen <3 
 
 
Vill också passa på att påminna er om vikten vid att umgås med människor som gör just dig lycklig och glad! Ödsla inte din tid på människor som inte får dig att må bra. Av erfarenhet så vet jag hur viktigt detta är för ens välmående! 
 
Surroud yourself with positive people that makes you HAPPY. 
 
Kram/ Vic
 
0 kommentarer
Hälsa