Follow

Sthlm visade sin bästa sida!

 
Stockholm ska ju vara helt fantastiskt på sommaren, sägs det! Jag har aldrig varit där på sommaren men i helgen fick jag uppleva storstadens bästa sida ihop med en mycket fin och saknad vän! Vi lärde känna varandra under vår PT utbildning i Australien och sen dess har vi hängt ihop mer eller mindre! Nu var det länge sen sist men nu kunde vi äntligen ses igen! Wiie!! 
 
Jag tog tåget till Stockolm och Elin mötte upp mej på stationen och herrejösses va kul det var att ses igen! Har varit uppe bland molnen sen dess hahah! Därefter gick vi och tog en myslunch på Reload Superfood bar. Drömgod salladslunch. Rekommenderar verkligen det stället!
 
 
Mätta och belåtna gick vi först till Hötorgsterassen där de har bl.a. Rooftop workouts och andra event/happenings. De har en pullup-rigg där till och med och ja, jag var självklart tvungen att hänga och klänga lite. Sen gick vi mot Kungsträdgården och ut till vattnet, tog några galna hoppbilder vid vattnet med kameran på självutlösare(haha ni skulle sett!!) . Vi gick också genom mysiga gamla stan och kände dofter av allt från våfflor, till glass och kaffe. 
 
 
Det blev en rejäl promenad på Stockholms gator och snart började vi bli sugna på fika! Så det blev en fika på Mahalo hälsocafé, ett veganskt café där det serverades både luncher, gottefika och olika superfood-bowls. Jag tog en acai/pitaya bowl med granola, jordnötssmör och färska bär och Elin tog sötpotstispommes. 
 
Ni ser ju på bilden nedan va mycket fräscha saker det finns! Sådana här ställen önskar jag fanns på många fler ställen runt om i landet <3 Mums!
 
 
DRÖMGOTT är ordet!! 
 
 
Efter en himla mysig eftermiddag promenerade vi till Centralen, köpte var sin cappuchino på vägen, och tog sen tåget till Uppsala. Då blev det seightseeing i Elins hemstad och vi avrundade med att köpa med oss hamburgare och sötpotatispommes från Bastard Burgers hem till Elins place. Ohhmyygosh sicka goda burgare!! Bästa någonsin!! Väl hemma hos Elin åt njöts det för fullt av dessa godingar samt proteinglass och lite annat smått och gott. En fantastisk dag med min fina och otroligt inspirerande vän.
 
 
 
På söndagen väntade gofrulle och grymt svettig träning! To be continued... 
KRAM
0 kommentarer
Hälsa