Follow

Personlig Tränare på STC Training Club!

Hej allihopa! Nu har det varit tyst här alltför länge! Dags att ta tag i bloggandet igen efter en ofrivillig paus. Men jag har en mycket glad nyhet att berätta för er!! Jag har fått jobb som PT och instruktör på STC Trainingclub! Verkligen så roligt att få använda den kunskap jag fått under PT utbildningen i Aussie och få jobba med det nu. Älskar't!
 
Sen i början av januari har jag jobbat minst 5 dagar i veckan och har nu kommit in i atmosfären och lärt känna gymmet! Har redan fått några PT kunder som jag tränar varje vecka och jag har både cirkel och challenge/crossfit pass! Galet kul! Känns så bra att få lite rutin på vardagen och få göra något jag tycker så mycket om, som jobb dessutom.
 
Just denna veckan är det PT vecka på STC och på lördag ska jag och min kollega ha två workshops, en med fokus på kettlebell teknik och en med tyngdlyftning. Och på söndag har jag både en klient följt av en bålstabilitets-workshop. Spännande! Jag hoppas kunna hjälpa många förbättra sin teknik och ge dom bra verktyg till att förbättra sin styrka. Ser så mycket fram emot våren och kommande tid som en del av Team STC! <3
 
0 kommentarer
Hälsa