Follow

Highlights of 2016

 
Året som gått har varit det bästa någonsin i mitt liv. Det har gått så himla fort och jag har varit med om så mycket! Det har verkligen förändrat mitt liv på så många sätt.  
 
Året började med att jag följde mina drömmar om att plugga till personlig tränare i Australien, så jag åkte dit, den 17e januari. Där träffade jag så mycket fina människor från olika delar av världen, var på äventyr i regnskogen, började plugga på heltid, hade så jäkla kul och upplevde massor. På våren kom min familj till Aussie och hälsade på mig, jag gosade med kängurus och koalor på Australia Zoo, jag gjorde Crossfit Level 1 kursen och tränade crossfit, pluggade anatomi, hade PT kunder och hängde på stranden all ledig tid.
 
Efter ett fantastiskt halvår i Aussie tog jag i somras flyget hem till Sverige. Väl hemma möttes jag av familjen, den svenska sommaren och träffade mannen i mitt liv i Crossfit boxen. Det om något har verkligen förändrat mitt liv, så tacksam varje dag för att få vara hans. <3 Under sommaren började jag jobba som crossfit coach, levde livet och njöt av vädret, tävlade i Crossfit och fick därmed ännu en häftig erfarenhet i bagaget. Inte långt senare blev jag och Joakim sambos!
I december åkte vi till Stockholm för att gå på Fitnessfestivalen och bo på hotell. Jag fick jobb som personlig tränare, instruktör och receptionist på STC, och schemat börjar om en vecka(!!) Så spännande! Året avslutades med en underbar julafton med nära och kära och en magisk nyårsafton ihop med den jag älskar. 
 
Vilket år! <3 
 
Av alla tusentals bilder jag tagit detta året har jag valt ut några highlights. Så glad att jag använt kameran flitigt så jag kan se tillbaka på alla minnen. Enjoy mina vänner!
 
 
Första doppet i havet på Mooloolaba beach, andra dagen i Australien. 
 
 
X antal timmar tillbringades här, bara en bit bort från skolan. Lyx. 
 
 
Första dagen i skolan fick vi klappa ormar, mys. Välkommen till Aussie!! Haha. 
 
 
Vi upptäckte att en crossfitbox låg 200 meter från skolan - CrossFit The Stables. Där hängde jag i princip varje dag! Grym box och härlig atmosfär. Där gjorde jag också min praktik under hela terminen. Så roligt!!
 
 
En ledig fredag tog hela gänget och jag bussen till regnskogen(7 km från där vi bodde!!) och badade i vattenfall, en helt vanlig dag i Aussie, typ. 

 
Boxingclass!! 
 
 
På stranden med Jossi, molnigt men vackert! 
 
 
Jag och bästa Elin efter vi gjort woden "The Seven" klockan 8 på morgonen, helt utslagna, hehe. 
 
 
Och så blev det semestertid och vi fick en liten paus från allt studerande. Jag och the girls bokade hotell i vackra Noosa och hade några dagar att bara njuta, träna, vara på stranden och äta gott. Det var som balsam för själen! Miss u guys. <3
 
 
Tränade såklart på CrossFit Noosa, semester utan träning är ingen semester ;)
 
 
Några dagar senare kom min älskade familj till mig på andra sidan jorden. Som jag saknat dom, och känslan när jag fick se dom ståendes på stranden när jag precis hade gjort klart min skoldag var obeskrivlig. Den lyckan!! Efter nästan 4 månader hemmifrån var hemlängtan ganska påtaglig. Evigt tacksam att de hälsade på och gav mig ny energi inför fortsatta studier. 
 
 
Jag fick prova på att vara domare i Sunshine Coast stora crossfit-tävling. Vilken dag!! Varmt som tusan där i solen men inspirationen man fick av alla tävlande gjorde värmen mindre jobbig. 
 
 
Häng på Mooloolaba beach efter en skoldag! 
 
 
Jag tog med familjen till Australia Zoo och kollade på krokodiler och massa andra vilda djur. Klappade också kängurus och fick hålla i en koala. Alltså koalor, såååå gosiga!!!
 
 
CrossFit Level 1 course i Brisbane. En kurs jag velat göra sen jag började med crossfit. Det var två fullspäckade dagar av träning, praktisk undervisning och teori som innehöll allt från teknik, coahing till kost och programmering. Avslutningsvis ett prov - som jag klarade!! Nu kan jag kalla mig Crossfit Level 1 tränare. 
 
 
Innan det var dags för mig att åka hem så ordnade klassen middag på en supermysig restaurang där vi umgicks, åt gott och bara hade det bra. Sån himla fin kväll, sista dagen i Aussie! Kändes så konstigt att lämna detta land och alla fina människor efter att ha bott där i ett halvår. Men samtidigt kändes det bra att åka hem igen!
 
 
Resan hem gick bra och mötet med familjen var obeskrivlig. Lyckaaa! När jag kom hem stod nyplockade rosor på bordet och jag käkade kvarg med granola. Som jag saknat det haha! 
 
 
Innan första träningspasset i boxen efter lång tid därifrån. Om jag var taggad?? Som aldrig förr!
 
 
Efter några träningspass i boxen tillsammans med Joakim blev det en dejt, som blev till fler och nu har vi varit tillsammans i snart 6 månader. De bästa månaderna någonsin! <3 Finns ingen som gör mig så lycklig som han.  
 
 
Träning utomhus i favvo outfiten! Underbara sommar.
 
 
Glad tjej efter första coaching-woden i boxen. 
 
 
Gick STAC Grundtränarutbildningen i somras och lärde mig ännu mer om hälsa, träning, coaching och rehab! 
 
 
Fyllde 21 och fick röda rosor och BAD vinylskiva och massa grattispussar av älsklingen. 
 
 
Hösten blev ett faktum men inte stoppade det mej från att träna utomhus! 
 
 
Pennybridge Open. Tävla i crossfit var inte min grej riktigt, men en bra erfarenhet. För Joakim gick det bättre, han kom 5a av närmare 100 tävlande!! 
 
 
Den 24e november blev vi sambos. <3
 
 
Julen var så himla fin och jag njöt till fullo av maten och gottiset. Julkänslorna var på topp och mysfaktorn likaså. 
 
 
Det har minst sagt varit ett händelserikt år som jag alltid kommer minnas. Jag tar med mig alla erfarenheter året gett mig, all ny kunskap och nya lärdomar. Året har bjudit på upp och nedgångar, men det positiva överväger allt. Jag känner mig tacksam, tacksam för livet och kärleken. Jag hoppas och tror att 2017 kommer bli ännu ett fantastiskt år att minnas för livet! 
 
0 kommentarer
Hälsa