Follow

Time for OPEN 2017

 
Då var man anmäld och klar för CrossFit Games Open även detta år! För er som inte vet är Open en crossfit tävling som genomförs världen över, unga som gamla, elit, som nybörjare. Det är fem wod:ar, som släpps vecka efter vecka, under 5 veckor, som man har några dagar på sig att utföra. Man tävlar i sin box med domare och registrerar sina poäng online! Därefter får man en placering. De allra bästa i varje land som är med går vidare till Regionals, där målet är att komma till själva VM, CrossFit Games!
 
Jämfört med förra året så får jag tävla i ett liiite kyligare klimat, inga 35 grader och stekande sol inte! Bilderna är från Open 16 där jag tävlade i Aussie! Sån galet rolig upplevelse och support teamet var on top kan man lugnt säga! Jag lyckades ju till och med hamna på 31 plats i kategorin Scaled i hela Australien, är ganska nöjd med det ändå!
 
Nu är jag både starkare, snabbare och mer uthållig än förra året. Jag hoppas och tror att det kommer märkas! Oavsett hur det kommer gå så gör jag det för att det är kul! Jag har inte alls någon press på mig själv, jag vill bara köra gärnet och göra mitt bästa! Visst kommer tävlingsmänniskan kika fram men det får gå som det går helt enkelt! Jäkligt kul ska jag ha iallafall, precis som förra året!
 
 
Min fina teammate aka. superträningskompis aka. bestiie - Elin fanns alltid där och hejjade på!
Även på träningarna var vi ett grymt team. Och snart kommer hon hem från Aussie! Wihoooo.
 
 
Jag är verkligen så taggad för OPEN, let's do this!!
 
0 kommentarer
Hälsa