Follow

Dagens status, planer och PB:n

 
Två bilder som beskriver dagens känslor = jäkligt glad och stark!
 
Dagens status: Känner mig positiv och glad, jag mår bra och har träningsvärk. En skön kombination som får mig att känna mig stark. Jag fick en härlig känsla av solen som kikade fram i sisådär tio minuter idag... man får vara glad för det lilla...he he.
 
Dagens träning: ...Gick finemang! Hade lite aktiv vila på schemat. Istället för att vila helt och hållet så lät jag kroppen hålla igång och hålla blodflödet i rörelse med lättare träning. Började med 5x500 m löpning med 1 min vila mellan, följt av 5 rundor av 400 m rodd, 5 burpees, 10 armhävningar, 15 situps och 20 ring rodd. Som avslutning en 12 minuters EMOM cirkulerandes på 40 sek assbike, 40 sek rodd och 40 sek stakmaskin. Inte alls någon "tung" träning idag utan bara lite enkelt och mysigt flåseri. Givetvis blev det stretching och lite sånt gött efteråt! Bra träningsdag som fick mig att känna mig mer fräsch i kroppen än innan träningen.
 
Dagens mysiga: Att komma hem från jobbet på kvällen och mötas av min älskade sambo som lagat middag bestående av kikärtspasta och lax med sås och grönsaker! Och sen gossa ner oss i soffan och kolla på youtubeklipp från Crossfit Games "Behind the scenes". <3
 
Igår: Satte jag ett nytt personbästa i squatclean och det blev 63,5 pannor som åkte upp. Vilken känsla alltså!! 3,5 kilo förbättring sen förra veckan och jag kan inte vara mer än nöjd.
 
Helgens planer: I morgon efter jobbet ska jag åka direkt till boxen och gå på ett pass, Kettlebell Challenge! Ska bli skitkul! Då Joakim jobbar ska jag strosa runt lite på stan, käka lunch nånstans och handla mat, för att sen åka hem till min mor och far för fredagsmys och övernattning. På lördag blir det bio med brorsan följt av hemma-träning och sen möta upp älsklingen på kvällen och kolla på liveband på restaurang! På söndag morgon har jag PT klienter inbokade och sen är jag ledig resten av dagen. Kommer bli en finfin helg!
 
 
Happy weekend you all! xoxo
0 kommentarer
Hälsa