Follow

3 pictures from our home

 
Nu har jag och Joakim varit sambos i snart ett halvår och vi har gjort det så fint i vårt hem. Vi var på Ikea i januari och skaffade lite smått och gott, bl.a. ett vitrinskåp som tog x antal timmar för oss att montera ihop. Inte det lättaste men fint blev det tillslut, hehe. I vardagsrummet är det lite musik tema och i resten av lägenheten är det mycket vitt på väggarna, svart på golvet och enkla inredningsprylar som gör sig väldigt fint där de står. Tavlan ovanför sängen i sovrummet är ett egentaget foto som jag förstorat på nyårsrosorna jag fick av honom. Tyckte det blev så fint där på väggen som förut var tom! Jag älskar inredning och tycker det är så kul att komma på smarta lösningar för förvaring och pyssla i hemmet. Vi är båda jättenöjda med våra inköp och det känns liksom komplett! Det är minst sagt en skön känsla!
 
Idag började jag dagen med en PT kund vid 7:00, och nu har jag precis ätit frukost och väntar på min goding som kommer hem från jobbet när som helst! <3 Sen ska vi träna och köra första Open passet - 17.1. Lär bli tufft, men vi är taggade! Sen väntar mer jobb i eftermiddag. Skön måndag!
 
Ha en fin start på veckan allihopa! 
 
1 kommentar

Dagens status, planer och PB:n

 
Två bilder som beskriver dagens känslor = jäkligt glad och stark!
 
Dagens status: Känner mig positiv och glad, jag mår bra och har träningsvärk. En skön kombination som får mig att känna mig stark. Jag fick en härlig känsla av solen som kikade fram i sisådär tio minuter idag... man får vara glad för det lilla...he he.
 
Dagens träning: ...Gick finemang! Hade lite aktiv vila på schemat. Istället för att vila helt och hållet så lät jag kroppen hålla igång och hålla blodflödet i rörelse med lättare träning. Började med 5x500 m löpning med 1 min vila mellan, följt av 5 rundor av 400 m rodd, 5 burpees, 10 armhävningar, 15 situps och 20 ring rodd. Som avslutning en 12 minuters EMOM cirkulerandes på 40 sek assbike, 40 sek rodd och 40 sek stakmaskin. Inte alls någon "tung" träning idag utan bara lite enkelt och mysigt flåseri. Givetvis blev det stretching och lite sånt gött efteråt! Bra träningsdag som fick mig att känna mig mer fräsch i kroppen än innan träningen.
 
Dagens mysiga: Att komma hem från jobbet på kvällen och mötas av min älskade sambo som lagat middag bestående av kikärtspasta och lax med sås och grönsaker! Och sen gossa ner oss i soffan och kolla på youtubeklipp från Crossfit Games "Behind the scenes". <3
 
Igår: Satte jag ett nytt personbästa i squatclean och det blev 63,5 pannor som åkte upp. Vilken känsla alltså!! 3,5 kilo förbättring sen förra veckan och jag kan inte vara mer än nöjd.
 
Helgens planer: I morgon efter jobbet ska jag åka direkt till boxen och gå på ett pass, Kettlebell Challenge! Ska bli skitkul! Då Joakim jobbar ska jag strosa runt lite på stan, käka lunch nånstans och handla mat, för att sen åka hem till min mor och far för fredagsmys och övernattning. På lördag blir det bio med brorsan följt av hemma-träning och sen möta upp älsklingen på kvällen och kolla på liveband på restaurang! På söndag morgon har jag PT klienter inbokade och sen är jag ledig resten av dagen. Kommer bli en finfin helg!
 
 
Happy weekend you all! xoxo
0 kommentarer

Time for OPEN 2017

 
Då var man anmäld och klar för CrossFit Games Open även detta år! För er som inte vet är Open en crossfit tävling som genomförs världen över, unga som gamla, elit, som nybörjare. Det är fem wod:ar, som släpps vecka efter vecka, under 5 veckor, som man har några dagar på sig att utföra. Man tävlar i sin box med domare och registrerar sina poäng online! Därefter får man en placering. De allra bästa i varje land som är med går vidare till Regionals, där målet är att komma till själva VM, CrossFit Games!
 
Jämfört med förra året så får jag tävla i ett liiite kyligare klimat, inga 35 grader och stekande sol inte! Bilderna är från Open 16 där jag tävlade i Aussie! Sån galet rolig upplevelse och support teamet var on top kan man lugnt säga! Jag lyckades ju till och med hamna på 31 plats i kategorin Scaled i hela Australien, är ganska nöjd med det ändå!
 
Nu är jag både starkare, snabbare och mer uthållig än förra året. Jag hoppas och tror att det kommer märkas! Oavsett hur det kommer gå så gör jag det för att det är kul! Jag har inte alls någon press på mig själv, jag vill bara köra gärnet och göra mitt bästa! Visst kommer tävlingsmänniskan kika fram men det får gå som det går helt enkelt! Jäkligt kul ska jag ha iallafall, precis som förra året!
 
 
Min fina teammate aka. superträningskompis aka. bestiie - Elin fanns alltid där och hejjade på!
Även på träningarna var vi ett grymt team. Och snart kommer hon hem från Aussie! Wihoooo.
 
 
Jag är verkligen så taggad för OPEN, let's do this!!
 
0 kommentarer
Hälsa